crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.848 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 MrMancini dedi: DSÖ'nün haberleri kafamı karıştırıyor sadece. Ben de açılacağı düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... DSÖ sürekli böyle açıklamalar yaparak insanları artık delirtmeye çalışıyor resmen, boşverin.
MrMancini dedi: DSÖ'nün haberleri kafamı karıştırıyor sadece. Ben de açılacağı düşüncesindeyim. Genişletmek için tıkla... DSÖ sürekli böyle açıklamalar yaparak insanları artık delirtmeye çalışıyor resmen, boşverin.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 7 Eylül 2023 #12 Hyperionx dedi: Ne salgini hocam ya gecti o isler artik Genişletmek için tıkla... Yeni bir varyant çıktı yayılmaya da başladı diyorlar biz de şaşırdık. Üniversiteler açılır açılmasına da inşallah 2020 gibi olmaz bu işin devamı. Yayılmadan geçer gider umarım.
Hyperionx dedi: Ne salgini hocam ya gecti o isler artik Genişletmek için tıkla... Yeni bir varyant çıktı yayılmaya da başladı diyorlar biz de şaşırdık. Üniversiteler açılır açılmasına da inşallah 2020 gibi olmaz bu işin devamı. Yayılmadan geçer gider umarım.
X xHolmes Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 63 7 Eylül 2023 #13 İlaç şirketlerinin de para kazanması lazım değil mi .
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 666 8 Eylül 2023 #14 Hibrit olabilir ama sebebi virüs olmaz.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Eylül 2023 #15 @HoundsOfJustice muhtemelen depremden dolayı hibrit sisteme geçildi denebilir. Okulların kapatılacağını sanmıyorum.
@HoundsOfJustice muhtemelen depremden dolayı hibrit sisteme geçildi denebilir. Okulların kapatılacağını sanmıyorum.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 666 8 Eylül 2023 #16 333365 dedi: @HoundsOfJustice muhtemelen depremden dolayı hibrit sisteme geçildi denebilir. Okulların kapatılacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bende o anlamda demiştim Online olmaz bence de.
333365 dedi: @HoundsOfJustice muhtemelen depremden dolayı hibrit sisteme geçildi denebilir. Okulların kapatılacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bende o anlamda demiştim Online olmaz bence de.