Üniversiteler güz döneminde nasıl ders işleyecek?

James Gosling

Megapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Üniversiteye giden arkadaşlar gittikleri üniversite ile birlikte bildirirlerse sevinirim.
Ben Bilkent Üniversitesindeyim ve 16 Eylül’de 2 hafta Online eğitim ile başlayıp 1 Ekim’de yüz yüze / hibrit eğitime geçilecek. Gece dersleri falan eklemişler. Bayağı zorlu olacağa benziyor ve bence 1-2 hafta yüz yüze işlenir sonrasında artan vakalar ve risk nedeniyle herkesi evlerine yollarlar. Çünkü şu an risk mart ayında olduğundan çok daha fazla.

Anadolu Üniversitesi herhangi bir yüzde vermemekle birlikte online devam edeceğini açıkladı.Hazırlık eğitimi ise kesin olarak %100 online devam edecek güz döneminde.

İstanbul Teknik Üniversitesi sadece hazırlığın online yapılacağını açıkladı. Lisans için haberleri ben de bekliyorum.

Uludağ Üniversitesi de hazırlık online olacak dedi. Lisans/Önlisans için ise rektör uygulama dersleri ve staj yüzyüze, teorik dersler için de isteyen yüzyüze seçecek isteyen online seçecek dedi. Kesin kararı yakında açıklayacak unutmazsam güncellerim bu yorumu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı