T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 27 Temmuz 2023 #1 Memleketime dönmek istiyorum. Artık İstanbul sarmıyor beni. Belli bir tarih var mı ne zaman açılacağı ile ilgili erkenden de gitmek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Memleketime dönmek istiyorum. Artık İstanbul sarmıyor beni. Belli bir tarih var mı ne zaman açılacağı ile ilgili erkenden de gitmek istemiyorum.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 27 Temmuz 2023 #2 İstanbul'un sarmaması ilginç ama devlet okulları genelde eylülün ortası sonu gibi açılıyor.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Üniversitenizin akademik takvimine bakın.
Mauro Emanuel Icardi Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Eylül ayının son haftalarına doğru açılır demişlerdi ama akademik takvim farklılık gösterebilir.
Galvaniz Boru Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Teurastaja. dedi: Memleketime dönmek istiyorum. Artık İstanbul sarmıyor beni. Belli bir tarih var mı ne zaman açılacağı ile ilgili erkenden de gitmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Üniversiteler kendi yeni yıl akademik takvimlerini yayınlamaya başladı. Üniversitenin sitesinden akademik takvimi indirip öğrenebilirsin orada yazar.
Teurastaja. dedi: Memleketime dönmek istiyorum. Artık İstanbul sarmıyor beni. Belli bir tarih var mı ne zaman açılacağı ile ilgili erkenden de gitmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Üniversiteler kendi yeni yıl akademik takvimlerini yayınlamaya başladı. Üniversitenin sitesinden akademik takvimi indirip öğrenebilirsin orada yazar.