Üniversiteler tekrar uzaktan eğitime geçer mi?

Resmi açıklama yok ama mantıklı olan hamle o çünkü 30-60 kişi tek bir odada tıkışıp birbirlerine bulaştırma riski taşıyor.

İlk olarak şunu söylemek isterim ki yüz yüze eğitimin yapılacak olması kaçınılmaz bir gerçek, 2 sene boyunca yattık, dinlendik, güldük eğlendik fakat artık olması da gerekiyor, okula gitmek için sabırsızlanmıyorum fakat ben ve benim gibi liseli arkadaşlarım lise hayatının yarısı kadar zaman içerisinde dana gibi yatıp adam akıllı ders görmedi. 10. sınıftan 12. sınıfa kadar bir şey öğrenmedikten sonra boş kafa ile mezun olacağım, stajım başlayacak fakat ben F klavyeyi bile unuttum, o yüzden sonumuzun iyi olmasını dileyip hep beraber ne olacaklarını izleyeceğiz. Bu arada umarım sevdiğine kavuşursun :-] :-]

Geçen yıllarda yeni üniversiteye geçmişler ve bu sene yeni geçenler anladığım kadarıyla baya şanssız.

Uzaktan üniversite eğitimi mi olurmuş ya. Bir de üniversitenin sosyal ortamı var. Umarım seneye üniversiteye gittiğimde artık pandemi bitmiş olur...

Güzel kardeşim, sana gitme demiyorum ki, git. Zaten bu seneyi geçiştirin önümüzdeki sene umrumda değil.
Çünkü, seneye yengenle düğün falan yaparız kısmet olursa, hal böyle olunca üniversite falan umrumuzda olmaz.

Ben zaten direk size ithafen yazmamıştım iletiyi.
Umarım mutlu olursunuz yengeyle : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…