SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 10 Temmuz 2021 #31 Hiçbir fikrim yok.
E elly Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 2 10 Temmuz 2021 #32 SideWinder dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Shimada Sensei dedi: Görüşecek ne var hocam? Çağır ardakaşlarını DC'ye, aç ekranını çözün birlikte. Genişletmek için tıkla... peki sınavınız ne üzerindendi, moodle mi başka bir site mi? cevaplarsanız çok sevinirim Son düzenleme: 10 Temmuz 2021
SideWinder dedi: Hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Shimada Sensei dedi: Görüşecek ne var hocam? Çağır ardakaşlarını DC'ye, aç ekranını çözün birlikte. Genişletmek için tıkla... peki sınavınız ne üzerindendi, moodle mi başka bir site mi? cevaplarsanız çok sevinirim
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2021 #33 elly dedi: Peki sınavınız ne üzerindendi, moodle mi başka bir site mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin kendi sistemi sanırım, bilmiyorum.
elly dedi: Peki sınavınız ne üzerindendi, moodle mi başka bir site mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin kendi sistemi sanırım, bilmiyorum.
E elly Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 2 10 Temmuz 2021 #34 Shimada Sensei dedi: Üniversitenin kendi sistemi sanırım, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ben de anydesk gibi bir uygulamadan paylaşım yapsam diye düşünüyorum ama farkedilir mi diye korkuyorum da moodle yi duydunuz mu hiç ordan farkedebilirler mi?
Shimada Sensei dedi: Üniversitenin kendi sistemi sanırım, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... ben de anydesk gibi bir uygulamadan paylaşım yapsam diye düşünüyorum ama farkedilir mi diye korkuyorum da moodle yi duydunuz mu hiç ordan farkedebilirler mi?