Üniversiteli öğrenci hangi kredi kartını seçmeli?

vukado_82

Kilopat
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi öğrenci için en uygun kart, yabancı sitelerden oyun alabilmek için uygun olursa sevinirim, limiti illaki 1000 lira olur.
Üniversiteliler sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversiteli değilim fakat Ininal kullanmış biri olarak PayPal kartı tercih et derim. Kartın limiti yok senin yüklediğin miktar. Ayrıca Amazon'da daha uygun fiyattan alabiliyorsun ürünleri PayPal kartın ile.

Üniversiteli değilim fakat Ininal kullanmış biri olarak PayPal kartı tercih et derim. Kartın limiti yok senin yüklediğin miktar. Ayrıca Amazon'da daha uygun fiyattan alabiliyorsun ürünleri PayPal kartın ile.
  • PayPal'ın bağlı olduğu bir banka var mı?
  • PayPal'ı gözüme kestim ancak yanına birde Türk kartı almak isterim.

Yıllık ücret kesmeyen birini tercih edebilirsiniz. Bazen kampanya tarzı şeyler oluyor araştırın derim. Ayrıca bir fark göremezseniz Axses tercih edebilirsin, peşin fiyatına iyi taksit yapıyor.

Yıllık ücret kesmeyen birini tercih edebilirsiniz. Bazen kampanya tarzı şeyler oluyor araştırın derim. Ayrıca bir fark göremezseniz Axses tercih edebilirsin, peşin fiyatına iyi taksit yapıyor.
TV'de bonus ile cardfinans çok met ediliyor, gerçekten iyi kartlar mı diye baktım, card finans bir çok ürünü alırken peşin fiyatına iyi taksitlendiriyor. Acaba hizmetleri nasıl, iptal etmek istersem zorlanır mıyım?

İptal etme konusunda bilgim yok ama Finansbank geçen sene Üniversite arkadaşımdan para kesmişti (kesim olmayacak denildiği halde). Dediğiniz gibi Garanti ve Finansbank Üniversite öğrencileri için iyi reklam yapıyorlar. Bazı zamanlar broşürler ile fakülteye gelip bilgilendirme yapıyorlar.

Yıllık ücret almayan bir karta bak. Okuduğun okulun anlaşmalı bir bankası vardır zaten o bankadan kolay bir şekilde alabilirsin. Limiti çok yüksek olmasa da işini görür.

Yıllık ücret almayan bir karta bak. Okuduğun okulun anlaşmalı bir bankası vardır zaten o bankadan kolay bir şekilde alabilirsin. Limiti çok yüksek olmasa da işini görür.
Lise 3. sınıf öğrencisiyim, hazırlıkları şimdiden yapayım diyorum. 1000 lira limit işimi görür. Birde maximum kart önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…