Hocam derse gitmeye korkuyorum vallahi okula adım bile atmadım 1. dersi görmedim 2. derse gideceğim tabanı olmayan dersi nasıl vereceğim peki yaş iş vallahi
Hayır neden kendinize tekrardan yük yükleyesiniz ? 1 sene uzayacağına 1 dönem uzamış oldu. Ayrıca devamsızlıktan kaldığınız için devam zorunluluğunuz da var. Yüksek ihtimalle 3. Dönem derslerini de alamayacaksınız.
Hayır neden kendinize tekrardan yük yükleyesiniz? 1 sene uzayacağına 1 dönem uzamış oldu. Ayrıca devamsızlıktan kaldığınız için devam zorunluluğunuz da var. Yüksek ihtimalle 3. Dönem derslerini de alamayacaksınız.
Hocam yani bu dönem devam edip önümüzdeki dönem ilk dönemin derslerini almam gerekiyor doğru mu anladım bir de devam zorunluğundan kastınız ne bu dönem için mi o
Hocam yani bu dönem devam edip önümüzdeki dönem ilk dönemin derslerini almam gerekiyor doğru mu anladım bir de devam zorunluğundan kastınız ne bu dönem için mi o
3. dönemde 1. dönem olan derslerinizi alsanız bile devamsızlıktan kaldığınız için derslere devam zorunluluğunuz olacaktır. Fazla alttan dersiniz kaldığı içinde 3. dönem derslerini seçmenize izin vermezler.
3. dönemde 1. dönem olan derslerinizi alsanız bile devamsızlıktan kaldığınız için derslere devam zorunluluğunuz olacaktır. Fazla alttan dersiniz kaldığı içinde 3. dönem derslerini seçmenize izin vermezler.