Üniversiteye başlayana kadar yazlık iş önerisi

Oxerton

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 19 yaşındayım ve mezunum. Bu sene üniversite sınavına gireceğim ama sınava kadar, yani yaz bitimine kadar (yaklaşık 5-6 ay) bir işte çalışmak istiyorum. Eğer üniversite kazanırsam, işi açığa alıp çalışmaya devam edebilirim. Çalışmak beni mutlu ediyor ancak küçük bir yerde yaşadığım için şimdiye kadar düzgün bir iş bulamadım.

Fabrika ve market dışında herhangi bir işte çalışabilirim. Daha önce özel bir bayide teknolojik ürün satışı yapmak için işe girmiştim. İşe başladıktan sonra yaklaşık 2 haftalık bir deneme sürem vardı ve her şey güzel gidiyordu. Ancak deneme süresi bitmeye yakın bir kaza geçirdiğim için işi bırakmak zorunda kaldım. Şimdi benzer bir iş arıyorum ama nasıl bulabileceğimi bilmiyorum.

Nerelerde çalışabileceğimi de kestiremiyorum. Bilgisayarlara çok yatkınım, 10 parmak klavye kullanımı ve bilgisayar İşletmenliği sertifikam var. Sizce nasıl bir iş bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell, Vodafone, TurkTelekom bayilerine bir göz gezdir derim. Genelde oldukça rahat oluyorlar ve bilgisayar dışında telefon, tablet piyasasına da yatkınlığın varsa gayet iyi iş oluyor. Zamanında bende Turkcell bayisinde çalışmıştım merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bayilerine bir göz gezdir derim. Genelde oldukça rahat oluyorlar ve bilgisayar dışında telefon, tablet piyasasına da yatkınlığın varsa gayet iyi iş oluyor. Zamanında bende Turkcell bayisinde çalışmıştım merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Dediğim gibi küçük bir yerde yaşıyorum ve iş fırsatları çok az bu tarz işleri nasıl bulacağım.

Hocam o konuda bilmiyorum sizin eliniziden gelebilecek ekstra bir şey var mıdır?

Aslında Türk Telekom istiyorum ama işkura kariyer.net'e flan baktığımda bulaşıkcıdan garsondan başka ilan göremiyorum bu tarz işler nasıl bulunur onu da bilmiyorum. Çalışmayı da istiyorum artık fabrika-market dışı ne olursa okeyim ya ama yok yani bulamıyorum.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bayilerine bir göz gezdir derim. Genelde oldukça rahat oluyorlar ve bilgisayar dışında telefon, tablet piyasasına da yatkınlığın varsa gayet iyi iş oluyor. Zamanında bende Turkcell bayisinde çalışmıştım merak ettiklerin varsa sorabilirsin.

Hocam Turkcell bayisinde iş arkadaşları aranıyor yazısı gördüm. Girdim CV doldurdum verdim kağıdı tahmini kaç günde ararlar ya da durumdan haberdar olabilirim bu konuda bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Hocam Turkcell bayisinde iş arkadaşları aranıyor yazısı gördüm. Girdim CV doldurdum verdim kağıdı tahmini kaç günde ararlar ya da durumdan haberdar olabilirim bu konuda bir bilginiz var mı?
Hocam bu tamamen değişken bir şeydir şubeden şubeye aynı olmaz diye düşünüyorum. Tahmini olarak normal şartlarda genelde 14 gün içinde geri dönüyorlar ama şimdi bayram nedeni ile daha uzun sürebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı