Üniversiteye gidecek misiniz?

Hydrawarrior

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler okulların hibrit olması üzerine kendimce gitme kararı aldım ama emin değilim. Çünkü hem ramazan hem de seçim olduğundan düşünüyorum. Siz ne yaptınız?

Ben online olduğu halde gelmiştim tek yaşamak ayrı güzel kafa dinliyor insan.

Psikolojim için evden uzaklaşmak mantıklı ancak parasal anlamda pek mantıklı değil benim için. Zaten okul bomboş olacak gibi. Sosyal anlamda da pek mantıklı görünmüyor

Bizim okul sistem üzerinden anketle bize sordu. Ancak ben çok da gitme yanlısı değilim. Yurttan eşyaları alana kadar canımız çıktı, yol parası verildi, son sene diye yurttan ve evden çıkışlarını veren bir sürü öğrenciler var. Yaptıkları akıl işi değil. Şimdi de açıkçası 1.5 ay için okula geri dönmem ben.

Ben gitmeyeceğim. Yurtta kalıyorum ve yurdun da ne durumda olduğu belli değil muhtemelen depremzedeleri yerleştirmişlerdir gitsem de kalacak yerim olmaz. Ayrıca zaten deprem bölgesinde olduğumdan hocaların da pek bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Evden online devam yani.
Zaten şunun şurasında 1-2 ay kaldı. 1-2 ay için gitmezdim ben. Tabii üniversite ile yaşadığı şehir aynı olanlar veya aile evinde durmak istemeyenler için bir şey diyemem :) .

Bizim çoğu ders uygulamalı olduğu için gitmem gerekiyor o yüzden gideceğim ama bence bu dönem yine hibrit olarak biter finalleri yüz yüze yapılabilir diye bir söylenti var fakat ne olacağı hiç belli olmaz geçen günlerde bir süre daha uzaktan eğitime devam edeceğiz demişlerdi şimdi hibrit sisteme geçiliyor.

Ben gitmeyeceğim. Yurtta kalıyorum ve yurdun da ne durumda olduğu belli değil muhtemelen depremzedeleri yerleştirilmişlerdir gitsem de kalacak yerim olmaz. Ayrıca zaten deprem bölgesinde olduğumdan hocaların da pek bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum. Evden Online devam yani.
Zaten şunun şurasında 1-2 ay kaldı. 1-2 ay için gitmezdim ben. Tabii üniversite ile yaşadığı şehir aynı olanlar veya aile evinde durmak istemeyenler için bir şey diyemem :).

Benimki şehir dışında ondan sordum. Kaldığım yurtta kimse yok denildi.

Benimki şehir dışında ondan sordum. Kaldığım yurtta kimse yok denildi.
Yurtta kimse yoksa gidebilirsiniz gitmek istiyorsanız. Benim kaldığım yurtta şu an hâlâ kalıyor depremzedeler. Ara sıra şu şu malzemeler lazım diye liste falan paylaşıyorlar. Depremzedelere destek illeri olarak geçen iller var mesela Elazığ, çoğu Malatya'dan olmak üzere birçok depremzedeyi KYK yurtlarına yerleştirmiş diye biliyorum. Konya'da aynı şekilde. Özellikle oralarda çoğu yurt dolu. Tabii bu şu an böyle devam ediyor mu bilmiyorum. Büyük bir belirsizlik var YÖK açıklama yapmış olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı