Çamaşır sepeti
Centipat
Daha fazla
Merhaba, meslek lisesi öğrencisiyim, 10. sınıfa geçtim ve yazılım dalını seçtim. Aslında ağ sistemleri ve siber güvenlik dalı vardı ama çevremizde bilişim sektöründe çalışan kişiler bana yazılım dalını seçmemi önerdiler çünkü yazılım daha geniş bir alanı kapsıyormuş. Bana ileride eğer siber güvenlikçi olmak istersem yazılımdan devam edebileceğimi söylediler çünkü siber güvenlikte de yazılımlar varmış. Ben de siber güvenlikçi olmaya karar verdim ama üniversiteye gitmek istemiyorum. Gerekli yerlerden 2-3 siber güvenlik sertifikası alıp, Linux öğrenip öğrendiklerimi uygulamak istiyorum yasal ortamlarda. Üniversiteye gitmeden siber güvenlikçi olarak iş bulabilir miyim?
Üniversiteye gitmek istemememin sebebi 4 yılı çekmek istememem ve meslek lisesi olduğum için derslerim fen lisesindekilere göre kötü, ders çalışmak istemiyorum. Okuldan mezun olduktan sonra hemen çalışmak istiyorum.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Üniversiteye gitmek istemememin sebebi 4 yılı çekmek istememem ve meslek lisesi olduğum için derslerim fen lisesindekilere göre kötü, ders çalışmak istemiyorum. Okuldan mezun olduktan sonra hemen çalışmak istiyorum.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.