Üniversiteye gitmek için ailenin verdiği araçtan utanmak

sifota

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Mitsubishi ASX araç babamın, benim arabam yok. Üniversitede almak da zor zaten. Babam üniversiteye geçince veririm arabayı sürersin diyor ama ben bu arabayla üniversite kampüsüne girmeyi bırak içine sevgilim olursa onun bile binmeyeceğini düşünüyorum. Utanıyorum sonuç olarak. Düşüncelerinizi merak ediyorum bu hakkında. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden utanıyosunuz hocam? Utanılacak bir şey yok ortada.

Görünümüne baktım da gayet normal bir araç gibi gözüküyor. Bence utanılacak hiçbir yanı yok, hatta zaten yüksek ihtimalle birçok kişi toplu taşıma kullanıyor olacak.

Başlığı okuyunca tofaş falan sanmıştım. Araba default suv görünümünde. Eğer sabancıya galan gitmeyecekseniz kimse kötü bulmaz arabayı.

Sevgilin zaten arabana göre seninle olacaksa hiç olmasın. Araba görünüş olarak gayet normal güzel bir araba. Ek olarak ayağını yerden kesiyor zaten önemli olan da bu. Toplu taşıma içinde sıkış tıkış gideceğine "Fred Çakmaktaş" arabasıyla gitsen bile kafi.

Şu yaşadığın senin için utanç verici seçeneğe ulaşmak isteyen milyonlarca insan var. Söylemek istediklerim bu kadar. İyi akşamlar.

Araba Tofaş olsa bile çok iyi, çoğu kişi otobüsle gelecek.

Şu yaşadığın senin için utanç verici seçeneğe ulaşmak isteyen milyonlarca insan var. Söylemek istediklerim bu kadar. İyi akşamlar.

Gerçekten inanamadım konuyu okuyunca. Üniversiteye giderken araba ile gitmek başlı başlına lükstür, bizim dönemimizde öyleydi en azından şu an her üniversiteli araba ile mi gidiyor ben ne kaçırdım bilemiyorum gerçekten. Otobüse binmeyen üniversiteli görmedim ben daha 1-2 istisna dışında. Araba ile gelene zengin züppe der şakasına zorbalardık.
Araba kötü görünümlü rezil bir araba da değil. Arabanı beğenmedi diye içine binmeyecek sevgili de cehennemin dibine kadar yani, gece gece sinir bastı paran ile mi sevgili tutacaksın kardeşim? Öyle insan ile aynı masaya bile oturma benden sana tavsiye.

O aracın utanılacak bir yanı yok ya bence.

Kızlar konusunda boşuna utanma. Kızlar genel olarak aracın dışının ve içinin temizliğine dikkat eder. Altında mersedes olsun ama pis ve toz içindeyse Kızlar ıyy bu ne pis araba der.
Sanırım anladın. Ben turizmde uzun yıllar serçe kullanmış biriyim. İnan kız konusunda hiç sorunum olmadı. Sen araca temiz bak. Pırıl pırıl olsun yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…