Üniversiteye hazırlık için tavsiye

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sene açık liseden mezun oluyorum, üniversiteye hazırlık yapmak istiyorum ama altyapıyı sağlamlaştırmam lazım. Ne tavsiye edersiniz?

Matematik soruları da artık çözmek istiyorum, matematiğe yeni başlayanlar için kitaplar var mı veya siz daha iyi bilirsiniz ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için biraz geç kaldın ama yazın felan halletmen gerekiyodu o temel işini. Ben genede ne çözeceğini söyleyim ; Antrenmanlarla Matematik serisi.

Bunun için biraz geç kaldın ama yazın felan halletmen gerekiyodu o temel işini. Ben genede ne çözeceğini söyleyim ; Antrenmanlarla Matematik serisi.

Sınava zaten seneye gireceğim.

Matematik, geometri ve fizik için antrenmanlar ile serisi var. Ama biraz pahalıya gelebilir çünkü matematik bile 4 kitap. Ama tavsiyemdir. Sonra Karekök'ün MPS serisi var. Sonuç Yayınları'nın fasikülleri var TYT-AYT diye. Bu sene kullandım, başlangıç seviyesi için gayet iyiydi.

İlk önce antremanlarla matematik 1 almak istiyorum onu bitirdikten sonra devam edeceğim.

Ne yaptınız hocam 7 sene olmuş ama merak ettim.

Ne yaptınız hocam 7 sene olmuş ama merak ettim.

Hocam çok altyapım olmadığı için dış ticaret bölümünü okudum. 7 sene olmasınada şok oldum böyle bir konu açtığımı unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…