Çözüldü Üniversiteye kaydolurken AÖL bitmeden mezun olmak şartı ile kayıt yaptırabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zzz1

Hectopat
Daha fazla  
@263721, kredi bilgilerinizi ve kaç dersinizin kaldığını yeni konu açarsanız, yardımcı olabilirim.

Hocam benim bir sorum olacak. Üniversite kayıt yaptırırken AÖL bitmeden sene sonuna kadar mezun olmak şartı ile kayıt yaptırabiliyor muyum?

Çözüm
Mümkün. Diplomanızın aslını sene sonuna kadar getirmenizi istiyorlar. Bazı üniversiteler Ocak ayının sonuna kadar da uzatabiliyor. İlinizdeki en yakın halk eğitim merkezinden alacağınız geçici diplomayla kayıt yaptırabilirsiniz.
Mümkün. Diplomanızın aslını sene sonuna kadar getirmenizi istiyorlar. Bazı üniversiteler Ocak ayının sonuna kadar da uzatabiliyor. İlinizdeki en yakın halk eğitim merkezinden alacağınız geçici diplomayla kayıt yaptırabilirsiniz.

Çözüm

Sağ olun. Halk Eğitim’e sordum, o gün onlar da öyle dedi. Rahatladım.

@zzz1, rica ederim. Eğitim ile alakalı aklınıza takılan soru olursa yeni konu açın ve beni etiketleyin. Sorununuzu çözüme kavuştururuz. İyi akşamlar, iyi sosyaller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…