deamonicaz Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar üniversiteye kayıt olduğumuz gibi dondurabilir miyiz? Dondurmak için gerekçe ne sunabilirim?
Arkadaşlar üniversiteye kayıt olduğumuz gibi dondurabilir miyiz? Dondurmak için gerekçe ne sunabilirim?
R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #2 Arkadaşımın babası hapse girmişti, dondurmuştu.
deamonicaz Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 RayOula dedi: Arkadaşımın babası hapse girmişti, dondurmuştu. Genişletmek için tıkla... Evet donduralacağını biliyorum ama kayıt olduğum sırada dondurabiliyor muyum onu merak ettim.
RayOula dedi: Arkadaşımın babası hapse girmişti, dondurmuştu. Genişletmek için tıkla... Evet donduralacağını biliyorum ama kayıt olduğum sırada dondurabiliyor muyum onu merak ettim.
R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 6 Ağustos 2023 #4 Neden olmasın da, o da zaten gitmeden dondurmuştu.