M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Bu sene bir üniversiteye yerleştim ama gitmek istemiyorum. Tekrar YKS'ye hazırlanacağım. İlk dönem ders kaydı yaptım ama ikinci dönem yapmayıp pasif duruma düşsem bir sıkıntı çıkar mı?
Bu sene bir üniversiteye yerleştim ama gitmek istemiyorum. Tekrar YKS'ye hazırlanacağım. İlk dönem ders kaydı yaptım ama ikinci dönem yapmayıp pasif duruma düşsem bir sıkıntı çıkar mı?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Eylül 2024 #3 Ramazan Ö dedi: OBP kırılır. Genişletmek için tıkla... Kırılır değil kırılmış zaten. Ders kaydı yapmaya da gerek yok. Tercih yapıp yerleştiğinde OBP kırılıyor direkt.
Ramazan Ö dedi: OBP kırılır. Genişletmek için tıkla... Kırılır değil kırılmış zaten. Ders kaydı yapmaya da gerek yok. Tercih yapıp yerleştiğinde OBP kırılıyor direkt.
M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 OBP kırıldı hocam zaten yapacak bir şey yok. Okula hiç gitmeyeceğim. Bir sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2024
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 28 Eylül 2024 #5 @mertsss022 Çıkmaz.
M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: @mertsss022 Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ikinci dönem ders seçimi yapmayıp pasif duruma gelsem sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
GerginGörünüşlüAdam dedi: @mertsss022 Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ikinci dönem ders seçimi yapmayıp pasif duruma gelsem sıkıntı olur mu?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Ekim 2024 #7 mertsss022 dedi: Hocam peki ikinci dönem ders seçimi yapmayıp pasif duruma gelsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. En iyisi kaydınızı sildirin.
mertsss022 dedi: Hocam peki ikinci dönem ders seçimi yapmayıp pasif duruma gelsem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. En iyisi kaydınızı sildirin.
M mertsss022 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #8 Teru dedi: Olmaz. En iyisi kaydınızı sildirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer askerlik sıkıntıya girer. Sene sonu zaten başka okula geçip kaydımı sildireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Teru dedi: Olmaz. En iyisi kaydınızı sildirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer askerlik sıkıntıya girer. Sene sonu zaten başka okula geçip kaydımı sildireceğim.