Bankacılık bölümünü kazanıp kayıt oldum sonrasında AÖF'ten 2. Üniversite olarak tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik bölümüne kayıt oldum bankacılığı okumayı düşünmüyorum dondurmama veya kayıt sildirmeme gerek var mı, ileride bir sorun çıkarır mı? tıbbi sekreterliği okuyup KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum.
Açıköğretim programlarına kayıt yaptırdıktan sonra örgün öğretimden kaydını sildiren öğrenciler, bu durumlarını belgelendirmek koşuluyla askerlik işlemleri dâhil tüm öğrencilik hizmetlerinden yararlanırlar.
Açıköğretim programlarına kayıt yaptırdıktan sonra örgün öğretimden kaydını sildiren öğrenciler, bu durumlarını belgelendirmek koşuluyla askerlik işlemleri dâhil tüm öğrencilik hizmetlerinden yararlanırlar.
Açık öğretim programlarına kayıt yaptırdıktan sonra örgün öğretimden kaydını sildiren öğrenciler, bu durumlarını belgelendirmek koşuluyla askerlik işlemleri dâhil tüm öğrencilik hizmetlerinden yararlanırlar.
Kayıt sildirmek veya dondurmak, ikinci üniversitenizi okumaya engel olmayacaktır.
Bu metin sitede bir yerde yazıyor mu link iletebilir misin? Cevabın için teşekkür ederim belgelemeyi nasıl yapacağım nereye ileteceğim süreç nasıl olacak bilgin var mı kaydı sildirirsen AÖF'teki kaydın silinir diyen arkadaşlarımda oldu.
Birisi örgün ikincisi AÖF'ün sunduğu açıktan ikinci üniversite programı. Böyle bir sorun hiç duymadım ama emin misiniz? Ben zaten örgün olanı silmeyi veya dondurmayı düşünüyorum.
Birisi örgün ikincisi AÖF'ün sunduğu açıktan ikinci üniversite programı böyle bir sorun hiç duymadım ama emin misiniz? Ben zaten örgün olanı silmeyi veya dondurmayı düşünüyorum.
Hocam yanlış bilgi verip halen eminim diye üstüne basıyorsun. Örgün eğitime devam eden öğrenciler ikinci bir örgün eğitime kaydolamaz, ancak AÖF'nde uzaktan eğitim alabilirler.
Bu metin sitede bir yerde yazıyor mu link iletebilir misin? Cevabın için teşekkür ederim belgelemeyi nasıl yapacağım nereye ileteceğim süreç nasıl olacak bilgin var mı kaydı sildirirsen AÖF'teki kaydın silinir diyen arkadaşlarımda oldu.
Belge işlerini öğrenci işlerin ile görüşebilirsin, üniversitenizin öğrenci işleri adresine kargo yoluyla göndermenizi isteyeceklerdir (ücretsiz). Diğer üniversitelerin maddelerinde de AÖF'ne devam edebileceğiniz yazmaktadır.