onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 28 Ağustos 2025 #1 18 yaşındayım mezuna kalmayı düşünüyorum, askere gitmeme 4 ay var. Üniversiteye sırf tecil için kayıt yaptırsam ama gitmesem oluyor mu?
18 yaşındayım mezuna kalmayı düşünüyorum, askere gitmeme 4 ay var. Üniversiteye sırf tecil için kayıt yaptırsam ama gitmesem oluyor mu?
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.789 Makaleler 3 Çözümler 8 28 Ağustos 2025 #2 onurgunes dedi: 18 yaşındayım mezuna kalmayı düşünüyorum, askere gitmeme 4 ay var. Üniversiteye sırf tecil için kayıt yaptırsam ama gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kayıt yaptırmadan da tecil edebiliyorsun diye biliyorum eğer kayıt yaparsan OBP kırılır.
onurgunes dedi: 18 yaşındayım mezuna kalmayı düşünüyorum, askere gitmeme 4 ay var. Üniversiteye sırf tecil için kayıt yaptırsam ama gitmesem oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kayıt yaptırmadan da tecil edebiliyorsun diye biliyorum eğer kayıt yaparsan OBP kırılır.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Zaten böyle bir konu açılmış. Ek olarak OBP yarıya düşer bilginiz var değil mi?
R RightCloud Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 18 yasindaysan niye askere gitmen gerekiyor anlamadım
DaisakuKuze Hectopat Kek günü Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.897 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #5 Lise mezunuysan zaten 22 yaşına kadar uzatabiliyorsun. Yerleştiysen OBP kırıldı zaten.
onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 28 Ağustos 2025 #6 DaisakuKuze dedi: Lise mezunuysan zaten 22 yaşına kadar uzatabiliyorsun. Yerleştiysen OBP kırıldı zaten. Eki Görüntüle 2564635 Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesine gidip ne söylemem gerekiyor uzatmak için? Sonradan Üniversiteye yerleştiğim de tecil uzar mı? Meslek lisesi mezunuyum
DaisakuKuze dedi: Lise mezunuysan zaten 22 yaşına kadar uzatabiliyorsun. Yerleştiysen OBP kırıldı zaten. Eki Görüntüle 2564635 Genişletmek için tıkla... Askerlik şubesine gidip ne söylemem gerekiyor uzatmak için? Sonradan Üniversiteye yerleştiğim de tecil uzar mı? Meslek lisesi mezunuyum
DaisakuKuze Hectopat Kek günü Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.897 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #7 onurgunes dedi: Askerlik şubesine gidip ne söylemem gerekiyor uzatmak için? Genişletmek için tıkla... Tam bilgim yok ama lise mezun belgeni verirsen olur galiba. Üniversite yerleştiysen kayıttan sonra öğrenci belgeni istiyorlar sanırım.
onurgunes dedi: Askerlik şubesine gidip ne söylemem gerekiyor uzatmak için? Genişletmek için tıkla... Tam bilgim yok ama lise mezun belgeni verirsen olur galiba. Üniversite yerleştiysen kayıttan sonra öğrenci belgeni istiyorlar sanırım.
onurgunes Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 28 Ağustos 2025 #8 RightCloud dedi: 18 yasindaysan niye askere gitmen gerekiyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Lise bitti hocam 4 ay gözüküyor E-devlette. DaisakuKuze dedi: Tam bilgim yok ama lise mezun belgeni verirsen olur galiba. Üniversite yerleştiysen kayıttan sonra öğrenci belgeni istiyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Tecil ettirdim diyelim, üniversiteye gittiğim de tecil uzuyor mu?
RightCloud dedi: 18 yasindaysan niye askere gitmen gerekiyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Lise bitti hocam 4 ay gözüküyor E-devlette. DaisakuKuze dedi: Tam bilgim yok ama lise mezun belgeni verirsen olur galiba. Üniversite yerleştiysen kayıttan sonra öğrenci belgeni istiyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Tecil ettirdim diyelim, üniversiteye gittiğim de tecil uzuyor mu?