Rick Sanch Picopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 14 Mart 2025 #1 Merhaba şu anda bir üniversitede kayıtlıyım ve YKS'ye başvurdum. Sınava girip yeni bir okula kayıt yaptıracağım, sonuçlar açıklandıktan sonra şu anki kaydımı sildireceğim. Bunun dışında extra bir şey yapmama gerek yok değil mi?
Merhaba şu anda bir üniversitede kayıtlıyım ve YKS'ye başvurdum. Sınava girip yeni bir okula kayıt yaptıracağım, sonuçlar açıklandıktan sonra şu anki kaydımı sildireceğim. Bunun dışında extra bir şey yapmama gerek yok değil mi?
YardimaMuhtacGariban Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Diploma puaniniz yaridan hesaplanacak bu arada daha once universiteye kayit yaptirdiginiz icin bilginize.
Diploma puaniniz yaridan hesaplanacak bu arada daha once universiteye kayit yaptirdiginiz icin bilginize.
Rick Sanch Picopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 85 15 Mart 2025 #3 YardimaMuhtacGariban dedi: Diploma puaniniz yaridan hesaplanacak bu arada daha once universiteye kayit yaptirdiginiz icin bilginize. Genişletmek için tıkla... İki sene once yerlestim üniversiteye o yuzden tam olarak hesaplanacak.
YardimaMuhtacGariban dedi: Diploma puaniniz yaridan hesaplanacak bu arada daha once universiteye kayit yaptirdiginiz icin bilginize. Genişletmek için tıkla... İki sene once yerlestim üniversiteye o yuzden tam olarak hesaplanacak.
YardimaMuhtacGariban Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 Yanlış biliyormusum hocam kusura bakmayin. Yeni bir şey ogrendim sayenizde.