Arkadaşlar, bu siteyi buldum. Program hoşuma gitti. Hafta hafta bitmesi gereken konuları vermiş. Toplam 4 ay yani 16 haftada TYT tümüyle bitiyor. Sizce nasıl? AYT'si de 16 hafta. Eğer harfiyen uyarsam 8 ayda tüm konular bitiyor, geri kalan sürede bol bol deneme çözerim.
Evet hocam önce TYT'yi bitirmek amacım, sonra AYT programına başlayıp bir yandan bolca TYT denemeleri çözeceğim. Artık programsız gitmek istemiyorum bu yüzden bu sitedeki programı uygulamak istedim.
Hocam coğrafya, felsefe ve din dersine çalışmayıp onların yerine daha fazla Türkçe çalışsam yanlış mı yaparım sizce? Ve evet hocam amacım bir an önce TYT'yi bitirip AYT geçmek.
TYT sosyal çalışılacak bir ders değil. Sınava son 1 ay kala genel tekrar videoları izlenip çıkmış sorular üzerinden gidilir bu ders. Uzun uzun vakit ayırılabilecek bir ders değil.
TYT sosyal çalışılacak bir ders değil. Sınava son 1 ay kala genel tekrar videoları izlenip çıkmış sorular üzerinden gidilir bu ders. Uzun uzun vakit ayırılabilecek bir ders değil.