Cengiz holding Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 228 22 Mayıs 2022 #21 Ssansarsalvo dedi: Hocam bence burada din ve coğrafyaya ayrılan vakitte matematik çalışsanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam evet kesinlikle öyle düşünüyorum. Coğrafya, felsefe ve din derslerine çalışmayıp bunun yerine @Park Müdürü Benson hocanın dediği gibi Türkçe ve matematiğe çalışacağım. Park Müdürü Benson dedi: @Cengiz holding tamamdır. Bekliyor olacağım, başarılar dilerim. Türkçe için konu açıp etiketlersen yardımcı olmak isterim, şu an müsaitim. Genişletmek için tıkla... Sizi etiketledim konuya onaylanınca bakarsınız.
Ssansarsalvo dedi: Hocam bence burada din ve coğrafyaya ayrılan vakitte matematik çalışsanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam evet kesinlikle öyle düşünüyorum. Coğrafya, felsefe ve din derslerine çalışmayıp bunun yerine @Park Müdürü Benson hocanın dediği gibi Türkçe ve matematiğe çalışacağım. Park Müdürü Benson dedi: @Cengiz holding tamamdır. Bekliyor olacağım, başarılar dilerim. Türkçe için konu açıp etiketlersen yardımcı olmak isterim, şu an müsaitim. Genişletmek için tıkla... Sizi etiketledim konuya onaylanınca bakarsınız.