N nixie25 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2024 #1 2.sınıf mühendislik öğrencisiyim, YKS'ye hazırlanmaya karar verdim. Kimya, matematik ve fizik konusunda ileri seviyedeyim. Hangi kaynakları önerirsiniz?
2.sınıf mühendislik öğrencisiyim, YKS'ye hazırlanmaya karar verdim. Kimya, matematik ve fizik konusunda ileri seviyedeyim. Hangi kaynakları önerirsiniz?
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 3 26 Şubat 2024 #2 Neden tekrar hazırlaniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS N nixie25 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2024 #3 Gokhan Bird dedi: Neden tekrar hazırlaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İstediğim şehirde ve bölümde okumuyorum, uzun süre alışmaya ve sevmeye çalıştım bölümümü ama yapamıyorum. Hem ailemin yanına geri dönmek istiyorum. Artı 0 Eksi
Gokhan Bird dedi: Neden tekrar hazırlaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İstediğim şehirde ve bölümde okumuyorum, uzun süre alışmaya ve sevmeye çalıştım bölümümü ama yapamıyorum. Hem ailemin yanına geri dönmek istiyorum.
7 708710 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 32 26 Şubat 2024 #4 nixie25 dedi: İstediğim şehirde ve bölümde okumuyorum, uzun süre alışmaya ve sevmeye çalıştım bölümümü ama yapamıyorum. Hem ailemin yanına geri dönmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş yapabilirsin kendi yaşadığı şehre Artı 0 Eksi
nixie25 dedi: İstediğim şehirde ve bölümde okumuyorum, uzun süre alışmaya ve sevmeye çalıştım bölümümü ama yapamıyorum. Hem ailemin yanına geri dönmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş yapabilirsin kendi yaşadığı şehre
KS KS N nixie25 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2024 #5 708710 dedi: Yatay geçiş yapabilirsin kendi yaşadığı şehre Genişletmek için tıkla... Okul notlarımdan dolayı maalesef imkansız. Artı 0 Eksi
708710 dedi: Yatay geçiş yapabilirsin kendi yaşadığı şehre Genişletmek için tıkla... Okul notlarımdan dolayı maalesef imkansız.
7 708710 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 32 26 Şubat 2024 #6 nixie25 dedi: Okul notlarımdan dolayı maalesef imkansız. Genişletmek için tıkla... Merkezi yerleştirme puanı ( üniversite yerleşme puanı) ile yatay geçiş yapabilirsin alttan dersin olsun fark etmez MYP puanı kullanarak yapabilirsin Artı 0 Eksi
nixie25 dedi: Okul notlarımdan dolayı maalesef imkansız. Genişletmek için tıkla... Merkezi yerleştirme puanı ( üniversite yerleşme puanı) ile yatay geçiş yapabilirsin alttan dersin olsun fark etmez MYP puanı kullanarak yapabilirsin
KS KS N nixie25 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2024 #7 708710 dedi: Merkezi yerleştirme puanı ( üniversite yerleşme puanı) ile yatay geçiş yapabilirsin alttan dersin olsun fark etmez MYP puanı kullanarak yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Myp puanım ailemin yaşadığı şehirdeki üniversitelere yetmiyor. Artı 0 Eksi
708710 dedi: Merkezi yerleştirme puanı ( üniversite yerleşme puanı) ile yatay geçiş yapabilirsin alttan dersin olsun fark etmez MYP puanı kullanarak yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Myp puanım ailemin yaşadığı şehirdeki üniversitelere yetmiyor.
7 708710 Femtopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 32 26 Şubat 2024 #8 nixie25 dedi: MYP puanım ailemin yaşadığı şehirdeki üniversitelere yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam Kaynak olarak limit yayınlarına bakabilirsin Artı 0 Eksi
nixie25 dedi: MYP puanım ailemin yaşadığı şehirdeki üniversitelere yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam Kaynak olarak limit yayınlarına bakabilirsin
KS KS N nixie25 Yoctopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2024 #9 708710 dedi: Sağlık olsun hocam Kaynak olarak limit yayınlarına bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
708710 dedi: Sağlık olsun hocam Kaynak olarak limit yayınlarına bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.