Rehber Üniversiteye yeni başlayanların yapması gerekenler

Hocam peki hiç ellemesek, limiti ne kadarsa çekip zamanı gelince geri ödesek olmaz mı?
Böyle zamanında ödersek ileri ki zamanlarda daha yüksek kredi verebiliyorlarmış.
Öğrenci olduğun için kredi limitin çok olmaz zaten çok düşük olur. Sabit geliri olmayan insana kredi vermezler. Maaşın olursa daha yüksek kredi verirler.

Öğrenci olduğun için kredi limitin çok olmaz zaten çok düşük olur. Sabit geliri olmayan insana kredi vermezler. Maaşın olursa daha yüksek kredi verirler.

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Üniversite boyunca kullandığınız işe yarar uygulama-site var mı tavsiye ettiğiniz not alma planlama gibi az çok o tarz şeyler için

Çok teşekkür ederim yardımınız için. Üniversite boyunca kullandığınız işe yarar uygulama-site var mı tavsiye ettiğiniz not alma planlama gibi az çok o tarz şeyler için
Ben notlarımı genel olarak deftere aldım. Konuda yazdığım gibi yani. Ama tablete not alabilirsin o da bir seçenek. Ben bilgisayarda not almak için OneNote kullanıyorum, tablet alacağım KPSS çalışmak için onda da Goodnotes gibi uygulamalar varmış ama laptop-telefon-tablet arası not senkronizasyonu için OneNote kullanmaya devam ederim. Şu sıralar favori uygulamam oldu.

Ayrıca üniversiteler genel olarak edu maili ile Office 365 üyeliği sağlıyor. Word, Excel gibi şeyleri de bedavaya kullanabilirsin.

Notion da planlama için tercih ediliyor galiba yine edu için premium özellikleri bedavaya sunuyor fakat ben kullanmadım. OneNote'ta kendime bir planlama çizelgesi yaptım ve günlük işlerimi, derslerimi vs. oraya yazıyorum.

O sırada fakültesi ayrı bir yerde olan ben

Ayrı yer diye kastettiğin nedir? Benim fakültem de ana kampüsün içinde değildi çünkü. Kütüphane gibi imkanlara biraz uzaktım ama ihtiyacım da olmadı pek.
Üniversite kampüsü 3 e bölünmüş her kampüs başka yerde kütüphane sorun değil ya

Bülent Ecevit kazandım, her ilçeye fakülte kurmuşlar toplama PC gibi üniversite. Şükür ana kampüsteyim.
Genelde ilçelere meslek yüksekokulları kurarlar. Ama temel lisans bölümlerini bir ana kampüste tutmaya çalışırlar ki öğrenciler imkanlardan uzak olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…