Rehber Üniversiteye yeni başlayanların yapması gerekenler

Benim de İngilizcem B1-B2 arası. İnşaat mühendisliği okuyacağım için onu geliştirip bir yandan da Arapça öğrenmeyi düşünüyorum.

Benim de İngilizcem B1-B2 arası. İnşaat mühendisliği okuyacağım için onu geliştirip bir yandan da Arapça öğrenmeyi düşünüyorum.
İngilizce geliştirmek önemli tabii bu alanda da ama Arapça? İleride yapmayı düşündüğün şey ile ilgiliyse olabilir tabii de zaten Arapça öğrenmesen de Arap dünyası ile İngilizce anlaşma yolu bulunuyor.

Arap yarımadasında (Dubai, Katar, Bahreyn, Arabistan...) İnşaat sektörü hızla gelişiyor. İleride olur ya bir fırsat çıkar karşıma, Arapçabilmek bu konuda işime yarayacaktır.

Arap yarımadasında (Dubai, Katar, Bahreyn, Arabistan...) İnşaat sektörü hızla gelişiyor. İleride olur ya bir fırsat çıkar karşıma, Arapça bilmek bu konuda işime yarayacaktır.
Katar rahat olur zaten Türkler genelde oraya gidiyor. Ama İngilizce'ni geliştir ilk yıl sağlam şekilde B2 olsun en azından ardından Arapça'ya başla. Kendin çalışmak zor gelirse kursa da gitmelisin.

Bülent Ecevit kazandım, her ilçeye fakülte kurmuşlar toplama PC gibi üniversite. Şükür ana kampüsteyim.

Bizim arkadaş yakında diye Ege Üniversitesi yazdı. Fizyoterapi kampüsü çiğlinin çıkışında. Ana kampüs Bornova'da.

Nİye yazmadan önce kampüsün yerİne bakmıyorlar kİ? Ben bakmıştım mesela.

Sakarya'nın neredeyse her İlçesİnde (çoğu merkeze saatlerce uzaklıkta) MYO'ları var. Ve gruplarda gördüğüm kadarıyla çoğu kİşİ ana kampüste okumayacağını bİlmeden yazmış tercİhlerİnİ.

Bence komik bir durum. İnsan nereye gideceğim ben bu nerede diye bakar yahu.

Hocam bu tavsiyeler dışında eklemeyi düşünğünüz şeyler var mı ekstradan okumak isterim güzel bir yazı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…