Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 20 Ekim 2023 #11 Uğrsocial dedi: Cırt sana cırt sana vurdum cevabı Desem anlarsın Genişletmek için tıkla... Biraz daha açın hocam neci olduğunu söyleyin?
Uğrsocial dedi: Cırt sana cırt sana vurdum cevabı Desem anlarsın Genişletmek için tıkla... Biraz daha açın hocam neci olduğunu söyleyin?
Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #12 Timuçib dedi: Biraz daha açın hocam neci olduğunu söyleyin? Genişletmek için tıkla... Rehber matematik işte hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2023
Timuçib dedi: Biraz daha açın hocam neci olduğunu söyleyin? Genişletmek için tıkla... Rehber matematik işte hocam.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.921 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 20 Ekim 2023 #13 Uğrsocial dedi: O ne demek oğlum? Genişletmek için tıkla... Olm ? Furkan Borak dedi: Olm ? Genişletmek için tıkla... 9.sınıf şeyini mi koydun ben daha 9'um?
Uğrsocial dedi: O ne demek oğlum? Genişletmek için tıkla... Olm ? Furkan Borak dedi: Olm ? Genişletmek için tıkla... 9.sınıf şeyini mi koydun ben daha 9'um?
Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #14 Furkan Borak dedi: Olm ? 9.sınıf şeyini mi koydun ben daha 9'um? Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum ama o değil instanı ver atayım istiyorsan
Furkan Borak dedi: Olm ? 9.sınıf şeyini mi koydun ben daha 9'um? Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum ama o değil instanı ver atayım istiyorsan
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.921 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 20 Ekim 2023 #15 Uğrsocial dedi: Yok onu biliyorum ama o değil instanı ver atayım istiyorsan Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Üslubuna dikkat et olm falan deme kimseye. Kolay gelsin ailene söyle bir fiske dayak ye.
Uğrsocial dedi: Yok onu biliyorum ama o değil instanı ver atayım istiyorsan Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Üslubuna dikkat et olm falan deme kimseye. Kolay gelsin ailene söyle bir fiske dayak ye.
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.711 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 20 Ekim 2023 #16 Uğrsocial dedi: Rehber mat işte hocam. Genişletmek için tıkla... Mehmet hoca çok sinirli adamdır normalde seni bulur tahminimce.
Uğrsocial dedi: Rehber mat işte hocam. Genişletmek için tıkla... Mehmet hoca çok sinirli adamdır normalde seni bulur tahminimce.
Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #17 Furkan Borak dedi: Gerek yok. Üslubuna dikkat et olm falan deme kimseye. Kolay gelsin ailene söyle bir fiske dayak ye. Genişletmek için tıkla... reis sen kafayı mı yedin? Sosyal ilişkilerin falan var mı :d ? Snowsat dedi: Mehmet hoca çok sinirli adamdır normalde seni bulur tahminimce. Genişletmek için tıkla... Hiç de öyle durmuyor biliyonmu piyasada o kadar mizahi yapiliyor gelip beni buluyor
Furkan Borak dedi: Gerek yok. Üslubuna dikkat et olm falan deme kimseye. Kolay gelsin ailene söyle bir fiske dayak ye. Genişletmek için tıkla... reis sen kafayı mı yedin? Sosyal ilişkilerin falan var mı :d ? Snowsat dedi: Mehmet hoca çok sinirli adamdır normalde seni bulur tahminimce. Genişletmek için tıkla... Hiç de öyle durmuyor biliyonmu piyasada o kadar mizahi yapiliyor gelip beni buluyor
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #18 Uğrsocial dedi: Rehber mat işte hocam. Genişletmek için tıkla... Videoyu paylaşma şansınız var mı? Videoda ne geçiyordu acaba ki böyle birisi sizi dava etmeye çalışsın? İşin komik yanı şarkıcı, YouTuber veya random birisi falan olsa bu kadar komiğime gitmezdi ama rehber matematikten dava yemek neymiş.
Uğrsocial dedi: Rehber mat işte hocam. Genişletmek için tıkla... Videoyu paylaşma şansınız var mı? Videoda ne geçiyordu acaba ki böyle birisi sizi dava etmeye çalışsın? İşin komik yanı şarkıcı, YouTuber veya random birisi falan olsa bu kadar komiğime gitmezdi ama rehber matematikten dava yemek neymiş.
Uğrsocial Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #19 Paper.C dedi: Videoyu paylaşma şansınız var mı? Videoda ne geçiyordu acaba ki böyle birisi sizi dava etmeye çalışsın? İşin komik yanı şarkıcı YouTuber falan olsa bu kadar komiğime gitmezdi ama rehber matematikten dava yemek neymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta bi tırsmak yerine kahkaha attım zaten :d
Paper.C dedi: Videoyu paylaşma şansınız var mı? Videoda ne geçiyordu acaba ki böyle birisi sizi dava etmeye çalışsın? İşin komik yanı şarkıcı YouTuber falan olsa bu kadar komiğime gitmezdi ama rehber matematikten dava yemek neymiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta bi tırsmak yerine kahkaha attım zaten :d
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #20 O hocaya niyeyse hiç ısınamıyorum, hem video neydi ki iftira atıyorsun falan filan dedi