İranŞahı Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2025 #11 emin43 dedi: Evet fark ettim çok şükür. Genişletmek için tıkla... 1 günde aydınlandınız aynen devam hocam. Gerçekte arkadaş edinmeye bakın. Bunlar geçici hevesler.
emin43 dedi: Evet fark ettim çok şükür. Genişletmek için tıkla... 1 günde aydınlandınız aynen devam hocam. Gerçekte arkadaş edinmeye bakın. Bunlar geçici hevesler.
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #12 İranŞahı dedi: 1 günde aydınlandınız aynen devam hocam. Gerçekte arkadaş edinmeye bakın. Bunlar geçici hevesler. Genişletmek için tıkla... Hocam siz benim yaşlarımdayken bu tarz bir şey yaşamış mıydınız?
İranŞahı dedi: 1 günde aydınlandınız aynen devam hocam. Gerçekte arkadaş edinmeye bakın. Bunlar geçici hevesler. Genişletmek için tıkla... Hocam siz benim yaşlarımdayken bu tarz bir şey yaşamış mıydınız?
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ocak 2025 #13 Feci troll konu gibi geldi, bu konuyu daha önce tekrar açmıştınız sanki.
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #14 pumour dedi: Feci troll konu gibi geldi, bu konuyu daha önce tekrar açmıştınız sanki. Genişletmek için tıkla... Trol değil ama yanıt almayınca tekrar açtım kurallara göre yanıt almazsam açabiliyorum.
pumour dedi: Feci troll konu gibi geldi, bu konuyu daha önce tekrar açmıştınız sanki. Genişletmek için tıkla... Trol değil ama yanıt almayınca tekrar açtım kurallara göre yanıt almazsam açabiliyorum.
İranŞahı Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ocak 2025 #15 emin43 dedi: Hocam siz benim yaşlarımdayken bu tarz bir şey yaşamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin kadar değildim. En fazla gördüğüm de sen ne güzel kadınsın diyordum kendi kendime.
emin43 dedi: Hocam siz benim yaşlarımdayken bu tarz bir şey yaşamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin kadar değildim. En fazla gördüğüm de sen ne güzel kadınsın diyordum kendi kendime.
emrglby Centipat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 285 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #16 Hocam bu Cobra Kai'nin kadın ana karakteri değil mi? Bence hiç değmez yani.
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #17 emrglby dedi: Hocam bu cobra Kai'nin kadın ana karakteri değil mi? Bence hiç değmez yani. Genişletmek için tıkla... Evet o annesine ulaşdım.
emrglby dedi: Hocam bu cobra Kai'nin kadın ana karakteri değil mi? Bence hiç değmez yani. Genişletmek için tıkla... Evet o annesine ulaşdım.