Ünlü olmak için ne yapılabilir?

TikTok hesabı aç. Twork falan at. Bir de ünlü kişilere aşkını ilan et ünlü çok rahat olursun. Bizim memlekette ünlü olmak çok basit.

Trolle bir alakası yok hayalim bu yani belki benden daha farklı görüşe sahip birisi vardı diye burada paylaştım.

Hadi kız olsan şortunu indir abaza insanları avla anlarım. Ama erkek adamsın şortunu indirmek ne kardeşim yakışır mı? Ne derler arkandan kusura bakma diyeceksin ki ne dedikleri umurumda değil falan ama insan kendine yakıştırmaz en önce yine de sen bilirsin.

Bence adım adım ilerlenmeli. Twitter önermem. Reddit biraz zor. Instagram, TikTok, YouTube Shorts üzerinde kısa kısa komik/öğretici/ilgilendiğiniz alanlarla alakalı videolar hazırlayabilirsiniz. Sonrasında belirli bir kitleye ulaştıktan sonra seçtiğiniz alana göre oyun/vlog/öğretici videolar çekebilirsiniz.

Ruhi Çenet'in seti var ünlü olmak ile ilgili. Bir videosunda bu seti alanlar arasında 3-4 kişinin 1 milyon abone sınırını aştığını, bir çok kişinin 10 bin abone olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…