codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 35 8 Kasım 2021 #41 bilgisayar noobu dedi: Minibüse bin. Belki denk gelirsin. Bende arıyorum ama minibüste. Genişletmek için tıkla... "Dondurmayı yalayarak mı yersin ısırarak mı?" diye soralım mı peki?
bilgisayar noobu dedi: Minibüse bin. Belki denk gelirsin. Bende arıyorum ama minibüste. Genişletmek için tıkla... "Dondurmayı yalayarak mı yersin ısırarak mı?" diye soralım mı peki?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #42 codefl0w dedi: "Dondurmayı yalayarak mı yersin ısırarak mı?" diye soralım mı peki? Genişletmek için tıkla... Soruldu bile ama bana değil @ırmakovski'ye.
codefl0w dedi: "Dondurmayı yalayarak mı yersin ısırarak mı?" diye soralım mı peki? Genişletmek için tıkla... Soruldu bile ama bana değil @ırmakovski'ye.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #43 bilgisayar noobu dedi: Soruldu bile ama bana değil @ırmakovski'ye. Genişletmek için tıkla... Daha neler sorulacak acaba.
bilgisayar noobu dedi: Soruldu bile ama bana değil @ırmakovski'ye. Genişletmek için tıkla... Daha neler sorulacak acaba.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #44 @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir.
@ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #45 erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Aaaaaa. Lan.
erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Aaaaaa. Lan.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #46 erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Ahahahahahaha.
erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Ahahahahahaha.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #47 honigstein dedi: Alabildiğin en ucuz uçak biletini al havalimanına gel. Terminale biletsiz almıyorlar zira. İçeri girdikten sonra business check-in bölgesini mesken tut. İstediğin kadar takıl kimse sana demez ki “birader ne yapıyorsun sen burada iki haftadır?” Genişletmek için tıkla... The Terminal.
honigstein dedi: Alabildiğin en ucuz uçak biletini al havalimanına gel. Terminale biletsiz almıyorlar zira. İçeri girdikten sonra business check-in bölgesini mesken tut. İstediğin kadar takıl kimse sana demez ki “birader ne yapıyorsun sen burada iki haftadır?” Genişletmek için tıkla... The Terminal.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #48 erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka olmasa… neyse
erme dedi: @ırmakovski dondurma konusunda son bir öneri; olur da bir gün ısırmya kalkarsanız, sert isirmayin. Kopabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka olmasa… neyse
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #49 ırmakovski dedi: Şaka olmasa… neyse Genişletmek için tıkla... Şaka diye diye buralara geldik.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #50 ırmakovski dedi: Şaka olmasa… neyse Genişletmek için tıkla... Sondaki gülücükte binlerce anlam var. Çok değişik bir anla karşı karşıyayız.
ırmakovski dedi: Şaka olmasa… neyse Genişletmek için tıkla... Sondaki gülücükte binlerce anlam var. Çok değişik bir anla karşı karşıyayız.