For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 8 Kasım 2021 #51 Selamun aleyküm, kaçırmadım dimi? @ırmakovski @bilgisayar noobu
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #52 ırmakovski dedi: Şaka olmasa… neyse Genişletmek için tıkla... Şaka olduğunu nereden çıkarttınız? Dondurmayı gerçekten çok sert isirmamalisiniz. Yoksa dondurma kopabilir. Yere düşebilir. Yazık olabilir.
ırmakovski dedi: Şaka olmasa… neyse Genişletmek için tıkla... Şaka olduğunu nereden çıkarttınız? Dondurmayı gerçekten çok sert isirmamalisiniz. Yoksa dondurma kopabilir. Yere düşebilir. Yazık olabilir.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #53 bilgisayar noobu dedi: Sondaki gülücükte binlerce anlam var. Çok değişik bir anla karşı karşıyayız. Genişletmek için tıkla... Ne anlamak istersen.
bilgisayar noobu dedi: Sondaki gülücükte binlerce anlam var. Çok değişik bir anla karşı karşıyayız. Genişletmek için tıkla... Ne anlamak istersen.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #54 Paul Walker dedi: Şaka diye diye buralara geldik. Genişletmek için tıkla... Şaka diye diye konu Sadrazam Power'a geldi. Sonra konu kapandı zaten.
Paul Walker dedi: Şaka diye diye buralara geldik. Genişletmek için tıkla... Şaka diye diye konu Sadrazam Power'a geldi. Sonra konu kapandı zaten.
Aykolik Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #55 Tarkan'la hiç konuştunuz mu?
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Kasım 2021 #56 Konsere git harcayacağın yol paralarıyla, bir fotoğraf da çektirirsin.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #57 erme dedi: Şaka olduğunu nereden çıkarttınız? Dondurmayı gerçekten çok sert isirmamalisiniz. Yoksa dondurma kopabilir. Yere düşebilir. Yazık olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle desene yaaa şimdi anladım.
erme dedi: Şaka olduğunu nereden çıkarttınız? Dondurmayı gerçekten çok sert isirmamalisiniz. Yoksa dondurma kopabilir. Yere düşebilir. Yazık olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle desene yaaa şimdi anladım.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 8 Kasım 2021 #58 Aykolik dedi: Tarkan'la hiç konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Her gün.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #59 Aykolik dedi: Tarkan'la hiç konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Her gün konusuyoruz. Arada senden de bahsediyoruz.
Aykolik dedi: Tarkan'la hiç konuştunuz mu? Genişletmek için tıkla... Her gün konusuyoruz. Arada senden de bahsediyoruz.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #60 For East Troop dedi: Selamünaleyküm, kaçırmadım değil mi? @ırmakovski @bilgisayar noobu Genişletmek için tıkla... Yok kaçırmadınız.
For East Troop dedi: Selamünaleyküm, kaçırmadım değil mi? @ırmakovski @bilgisayar noobu Genişletmek için tıkla... Yok kaçırmadınız.