Ben sürekli ünlülere takıntılı oluyorum anlamadığım bir şekilde röportajlarini görüyorum ve sürekli ünlü olmak istiyorum ünlü bir oyuncu olmak istiyorum ama çok zor ve sürekli depresyona sürükleniyorum.
Konservatuvar, oyunculuk bölümlerini araştırmakla başlayabilirsin. O bahsettiğin kişiler oturdukları yerden ünlü olmadılar; çok basitmiş gibi görünse de geçmişte çok emek verdiler. Hala da veriyorlar; işlerini de kolay sanma.
Konservatuvar bölümlerini araştırmakla başlayabilirsin. O bahsettiğin kişiler oturdukları yerden ünlü olmadılar; çok basitmiş gibi görünse de geçmişte çok emek verdiler. Hala da veriyorlar; işlerini de kolay sanma.
Hocam tıptan hukuktan falan bahsetmiyoruz ki, sallasan gidersin zaten o tür bölümlere. Önemli olan işi becerebilmek. Kendini geliştirmen lazım atılgan olman lazım.
Hocam tıptan hukuktan falan bahsetmiyoruz ki, sallasan gidersin zaten o tür bölümlere. Önemli olan işi becerebilmek. Kendini geliştirmen lazım atılgan olman lazım.