Hackerlık yapabilecek kapasiteniz yoksa imkansız. Konu zaten saçma biz neden saçmalayamıyoruz?
Edit: Yeni yöntem buldum gidip tüm numaraları tek tek deneyin.
Kusura bakmayın konuyla alakasız ama cidden burası böyle bir platform değil en son açtığınız konuda 20 aydır ağrınız olmasına rağmen hastaneye gitmemekte ısrarcılık yapıyordunuz sizi ciddiye alamıyorum.
Bu ne kadar saçma bir soru ve yanlış bir şey. Hem burası böyle bir sorunun platformu değil bunu Onedio'da sormalısın hem de bunu yapmak suç diye biliyorum. İstemsiz şekilde birine yazmak ve o kişiyi haraslamak.
Yazik. Profilden de anlasiliyor zaten
Hangi unlunun numarasini istiyordunuz? Ben bulayim hemen numarasini. Nasil olsa biz forumdakiler toplu olarak kahin, hacker ve daha niceleriyiz. Profesoruz hatta.
Numaralarini bulup da ne yapacaksiniz? Yuz vereceklerini dusunuyorsunuz galiba . Ya da tel numaralarini degistirmeyeceklerini.
Cok yanlis yere gelmissiniz. Kizlarsoruyor.com bu konu icin alternatif bir site. Bu konu nasil onaylamadan gecti yahu?
Bu ne kadar saçma bir soru ve yanlış bir şey. Hem burası böyle bir sorunun platformu değil bunu Onedio'da sormalısın hem de bunu yapmak suç diye biliyorum. İstemsiz şekilde birine yazmak ve o kişiyi haraslamak.