Eckpl Decapat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 36 20 Kasım 2021 #11 CorkedWine dedi: Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetler (Montaj vb.) İade almayabilirler. Hb'nin sitesinden aldım yazıyı. HDD de montajlanabilir olduğuna göre... Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri şöyle bir geri dönüş yaptı. Mağazanın numarasını bulup orası ile de görüşeceğim. Dosya Ekleri Screenshot_2021-11-20-16-24-38-516_com.whatsapp.jpg 93 KB · Görüntüleme: 61
CorkedWine dedi: Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetler (Montaj vb.) İade almayabilirler. Hb'nin sitesinden aldım yazıyı. HDD de montajlanabilir olduğuna göre... Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri şöyle bir geri dönüş yaptı. Mağazanın numarasını bulup orası ile de görüşeceğim.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 20 Kasım 2021 #12 Çok dert ediyorsunuz. Çıkarıp takın. CrystalDiskInfo ile kullanıldığı miktarı gözlemleyin. Ona göre kararınızı verin. İade edecekseniz beğenmedim deyip iade edin.
Çok dert ediyorsunuz. Çıkarıp takın. CrystalDiskInfo ile kullanıldığı miktarı gözlemleyin. Ona göre kararınızı verin. İade edecekseniz beğenmedim deyip iade edin.