Ürik asit nasıl düşürülür?

721x

Hectopat
Daha fazla  
Doktora gittim, kan tahlili verdim. Ürik asitim 7.7 çıktı doktor birkaç tavsiyede bulundu, hastalık derecesinde olmadığını söyledi.
Ne yapmam lazım bunu düşürmek için?

Aslında ürik asitiniz normalden sadece bir tık fazla. Ne yiyorsunuz? Çok mu protein tüketiyorsun?

Aslında ürik asitiniz normalden sadece bir tık fazla. Ne yiyorsunuz? Çok mu protein tüketiyorsun?
Tavuk, yumurta, pilav, yulaf, bazen makarna mümkün olduğunca yeşillik tüketmeye çalışıyorum tavugu antrenman gunlerı yiyorum genelde.

Tavuk, yumurta, pilav, yulaf, bazen makarna mümkün olduğunca yeşillik tüketmeye çalışıyorum tavugu antrenman gunlerı yiyorum genelde.
Genel antrenman günlerin ne zaman? Bende senin gibi beslendim sonra ürik asitim 8,8 çıktı. O yüzden balık tüketebilirsin mesela yada yediklerini azalt.

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri antrenman yapıyorum.
Maalesef balık en fazla haftada bir gün tüketebiliyorum.

Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri antrenman yapıyorum.
Maalesef balık en fazla haftada bir gün tüketebiliyorum.
Abo sen ne yaptın. Hocam hep tavuk yenmez. Yiyeceksen de az ye. Bir süre azaltman lazım tavuğu. Git et ye köfte ye ne bileyim ama tavukta kolestrol fazla olduğu için fazla çıkarıyor. Bir de yumurtanın sarısını kesin yeme kolestrolünü tavan yaptırır.

Yok hocam dinlenme günleri az da olsa kırmızı et tüketiyorum. Genelde 250-300 gr arası yediğim zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…