Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tek amacım format atmak bir yandan da Win 7'nin yavaşlığından da sıkıldım. Win 10'a geçmek istiyorum. Win 10 keyi alıp kurunca format atılabiliyor mu? Öyle bir özelliği var mı keylerin?
Ürün anahtarlarının yani keylerin öyle bir özelliği yok. Ürün anahtarları sen format attıktan sonra ürünün orijinalliğini sağlayan bir tür koddur. Bu kod sayesinde Windows'u orijinal olarak kullanabilirsin sadece.
Temiz kurulum yaparken herhangi bir anahtara ihtiyacın yok.
Sonrasında Windows 10 özelliklerini kullanmak için etkinleştirme yapman gerekiyor. Etkinleştirme yapmadan kullanabilirsin. Ama çoğu özelliğe erişimin olmaz, sağ altta her uygulamanın üzerinde gözüken Windows'u etkinleştirin yazısı çıkar ve sizden sürekli geri bildirim alınır.
Windows 10 Home sürümü genel kullanıcı için yeterlidir.
Windows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro, Windows 10 Key, Windows 8.1, Windows 7 Pro, Windows 10 Home, Windows 10, Windows 10 Lisansı, Ucuz Windows 10 lisansı
www.yazilimbudur.com
Windows anahtar sürümleri hakkında detaylı bilgiye bağlantıdan ulaşabilirsin.
KullandıÄınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öÄrenebileceÄinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduÄunda, yeni bir lisans