Ürün anahtarı olmadan Windows 8.1 kurmak

Sistemime Windows 8.1 kurmak istiyorum ama ürün anahtarı olmadan kurulamıyormuş. Bende de ürün anahtarı yok. Nasıl kurabilirim?

Hocam USB'den yükle. Kurulum aşamasında key istediği zaman atlaya tıkla. Windows'u etkinleştir yazısı rahatsız etmiyorsa tabii.

Windows 8.1 ProfessionalGCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
Windows 8.1 Professional NHMCNV-VVBFX-7HMBH-CTY9B-B4FXY
Windows 8.1 EnterpriseMHF9N-XY6XB-WVXMC-BTDCT-MKKG7
Windows 8.1 Enterprise NTT4HM-HN7YT-62K67-RGRQJ-JFFXW
Windows Server 2012 R2 Server StandardD2N9P-3P6X9-2R39C-7RTCD-MDVJX
Windows Server 2012 R2 DatacenterW3GGN-FT8W3-Y4M27-J84CP-Q3VJ9
Windows Server 2012 R2 EssentialsKNC87-3J2TX-XB4WP-VCPJV-M4FWM
Kaynak:

Hocam USB'den yükle. Kurulum aşamasında key istediği zaman atlaya tıkla. Windows'u etkinleştir yazısı rahatsız etmiyorsa tabii.
Hocam ilerde alabilirsem windows 10 alacağım sistemim iyi olmadığı için widows 8.1 kuruyorum. Sağolun.
Format atarken atla seçeneği yoksa kodların uygun olanını yazarım. Single language için hangisi uygunsa. Teşekkürler herkese.

Tamam bu da kurulum esnasında. Yıllarca format attım "atla" yaparak. Yeni bir şey mi çıktı?
Birkaç kez Microsoft'un resmi sitesi üzerinden ISO dosyasını indirerek, USB üzerinden Windows 8.1 kurulumu gerçekleştirdim ve hiçbirinde kurulum ekranında 'atla' seçeneği yer almadı.

Hocam ileride alabilirsem Windows 10 alacağım sistemim iyi olmadığı için widows 8.1 kuruyorum. Sağ olun.

Hocam 10 içinde dediğim yöntem uygun. Ben ürün anahtarımı etkinleştirmediğim halde 10 Pro kullanıyorum. Atla seçeneği sağ olsun.

Birkaç kez Microsoft'un resmi sitesi üzerinden ISO dosyasını indirerek, USB üzerinden Windows 8.1 kurulumu gerçekleştirdim ve hiçbirinde kurulum ekranında 'atla' seçeneği yer almadı.
Kurulum sırasındayken internet fişini çektiniz mi? İnternet fişini çekip öyle deneyin bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…