emirhanizm Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Ürün sipariş verdim ve il yazdım ilçe yazdım. Adrese de şubeye bırakın yazdım. Bir sorun olur mu?
Xaraca Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 941 Çözümler 4 30 Haziran 2024 #2 Kargo takip numarası gelince şubeyi arayıp söyleyin, böyle adres girdim gelip şubeden alacağım gibi. Yardımcı olurlar muhtemelen.
Kargo takip numarası gelince şubeyi arayıp söyleyin, böyle adres girdim gelip şubeden alacağım gibi. Yardımcı olurlar muhtemelen.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 30 Haziran 2024 #3 emirhanizm dedi: Ürün sipariş verdim ve il yazdım ilçe yazdım. Adrese de şubeye bırakın yazdım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten kargo şirketinin adresini bulup o adresi yazarsanız daha sağlıklı olabilir. Ben öyle yapıyorum evde olmayacağım zamanlarda.
emirhanizm dedi: Ürün sipariş verdim ve il yazdım ilçe yazdım. Adrese de şubeye bırakın yazdım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternetten kargo şirketinin adresini bulup o adresi yazarsanız daha sağlıklı olabilir. Ben öyle yapıyorum evde olmayacağım zamanlarda.