Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.539 Çözümler 131 15 Ağustos 2025 #11 Oyun1111 dedi: Şubeyi arayıp dedim ismimi istedi getirmiyeceklermiş sadece arayıp iade etmek istiyorum deyin yeterli dedi. Genişletmek için tıkla... Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın.
Oyun1111 dedi: Şubeyi arayıp dedim ismimi istedi getirmiyeceklermiş sadece arayıp iade etmek istiyorum deyin yeterli dedi. Genişletmek için tıkla... Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.508 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 15 Ağustos 2025 #12 Niye sorun olsun, kargoyu teslim alsan bile iade etme hakkın var zaten.
O Oyun1111 Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #13 Wlixe dedi: Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Firma bilindik satıcıyı bilmiyorum.
Wlixe dedi: Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Firma bilindik satıcıyı bilmiyorum.
tolgauzerr Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 378 Çözümler 5 15 Ağustos 2025 #14 İade edebilirsin.
O Oyun1111 Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #15 Wlixe dedi: Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim zaten ayrıntılarda kargolu ürünler eğer kargoya verildiyse teslim almadan ürünü geri gönderebilirsiniz diye.
Wlixe dedi: Dedikleri gibi yapın, sorun olmaz. Zaten muhatap olduğunuz firma az çok bilindik ve kurumsalsa böyle bir şey yaşamanız imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim zaten ayrıntılarda kargolu ürünler eğer kargoya verildiyse teslim almadan ürünü geri gönderebilirsiniz diye.