Ürünlerin birbirine darboğaz yapıp yapmayacağı nasıl anlaşılır?

ztKK99

Kilopat
Makaleler
2
Dediğim gibi ürünlerin birbirine darboğaz yapıp yapmayacağını nasıl anlarız. Benim sistemim birbirine darboğaz yapıyor mu?
İşlemci = AMD FX6100
Ekran Kartı = RX 570

Tecrübe ve araştırma ile bakıyorum ben, kullanıcı yorumlarını okuyarak tercihlerimi yapıyorum. Mesela bariz darboğaz olacak şeyler bellidir; i5 7500'ün RTX2060 ile darboğaz olacağını düşünürüm hiç araştırma yapmadan.

Darboğaz yapacaktır. Test videolarını izleyebilirsiniz veya forumda araştırabilirsiniz hemen hemen her kombinasyonla ilgili bilgi mevcut forumda. Sizin sisteminizde mümkün olduğunca ekran kartına yüklenmeniz gerek işlemciniz darboğaz yapacaktır.

Dediğim gibi ürünlerin birbirine darboğaz yapıp yapmayacağını nasıl anlarız. Benim sistemim birbirine darboğaz yapıyor mu?
İşlemci = AMD FX6100
Ekran Kartı = RX 570
Zaten iki bileşenden birisi güçlü diğeri güçsüzse darboğaz yapma ihtimali yüksektir. Sizin sistemde darboğaz var. Ryzen 5 1600 AF alın rahat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı