Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Yakında bilgisayar toplayacağım ve ürünlerin hafta içi gelmesini istemiyorum. İşteyim, komşuma teslim etmelerini de istemiyorum. Bunun cumartesi günü gelmesini ayarlayabilir miyiz?
Yakında bilgisayar toplayacağım ve ürünlerin hafta içi gelmesini istemiyorum. İşteyim, komşuma teslim etmelerini de istemiyorum. Bunun cumartesi günü gelmesini ayarlayabilir miyiz?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 30 Kasım 2024 #2 İleri zamanlı teslimat seçeneği olan sitelerden satın alabilirsiniz.
M Mguresci Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Kurye dağıtıma çıktığı zaman farklı tarihte kapıma gelsin diye bir seçenek oluyor.
Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 286313 dedi: İleri zamanlı teslimat seçeneği olan sitelerden satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İncehesap, N11, Hepsiburada gibi sitelerde var mı?
286313 dedi: İleri zamanlı teslimat seçeneği olan sitelerden satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İncehesap, N11, Hepsiburada gibi sitelerde var mı?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.194 Makaleler 5 Çözümler 20 30 Kasım 2024 #5 Getiren kargo firmasına göre değişir, bazıları sipariş verildikten sonra teslimat tarihi seçmene izin verebiliyor. Mguresci dedi: Kurye dağıtıma çıktığı zaman farklı tarihte kapıma gelsin diye bir seçenek oluyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde olmuyor bu seçenek bazı kargolarda mevcut.
Getiren kargo firmasına göre değişir, bazıları sipariş verildikten sonra teslimat tarihi seçmene izin verebiliyor. Mguresci dedi: Kurye dağıtıma çıktığı zaman farklı tarihte kapıma gelsin diye bir seçenek oluyor. Genişletmek için tıkla... Hepsinde olmuyor bu seçenek bazı kargolarda mevcut.
Nurullah 07 Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Itechin.g dedi: Getiren kargo firmasına göre değişir, bazıları sipariş verildikten sonra teslimat tarihi seçmene izin verebiliyor. Hepsinde olmuyor bu seçenek bazı kargolarda mevcut. Genişletmek için tıkla... Hm tmm teşekkürler
Itechin.g dedi: Getiren kargo firmasına göre değişir, bazıları sipariş verildikten sonra teslimat tarihi seçmene izin verebiliyor. Hepsinde olmuyor bu seçenek bazı kargolarda mevcut. Genişletmek için tıkla... Hm tmm teşekkürler