Üslup

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

G_Theill

Hectopat
Yer
Dragos
Daha fazla  
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
@Silinen üye, dört dakika sonra açtığım bir başlık için hafız olmayı hakedecek ne yaptım acaba. Başlığı kitlemeniz ya da silmeniz tamamen doğru, yaklaşımınız yanlış. Cevap hakkı doğduğu için ve özel mesaj olmadığı için buraya yazıyorum.

Ki iki başlığı içerik olarak karşılaştırırsanız biri link, diğeri bilgi içeriyor. Ben içeriği yazarken diğer arkadaş aynı zamanlarda açmış başlığını. Gördükten sonra kendim de silmek istedim, açılan başlıkları düz kullanıcıların silme yetkisi olmadığını farkettim.

Çok şikayetçi değilim fakat basitçe başlık silinebilir bence.

Bunun adı Türkçe. Her kelime karşıdakinin anlama kapasitesi kadardır. Her yöne çekilebilen kelimelerimiz var. Adam samimi anlamda demiştir. Sen anlamışsın gerçek hafız.

Bunun adı Türkçe. Her kelime karşıdakinin anlama kapasitesi kadardır. Her yöne çekilebilen kelimelerimiz var. Adam samimi anlamda demiştir. Sen anlamışsın gerçek hafız.

Bahsettiğim tam olarak bu aslında, herkesin farklı anlayabileceği kelimelerden biraz kaçınmak çok mu yanlış ya da zor ?

Bence zor. Arkadaş ortamında çok kullandığımız, ''Adaş'', ''Hacı'' v.s. Bunları söylemeye alışmışsak, yazarken de yazmak normal.

Bu durumu açıklayan atasözü ve deyimler var ama neyse sen gene yanlış anlarsın.
Değiştirdim yorumu, bunlara robot lazım aslında.

Türkçe nereye çekersen oraya gider değil kapasiten neyse odur anlamı. Hafız kelimesinden ne anladığıdır.
Hafız kötü bir kelime değil, aşağılayıcı, alaycı, küfür vs gibi bir anlamı yok.

Teşekkür ederim yorumunu değiştirdiğin için.

Bu gibi bir-iki dakikalık hatalar illa ki olacaktır. Yazıyı yazmaya başlayıp, yarım bırakıp telefonuna bile baksan, aynı içerik başkası tarafından eklenmiş olabilir. Bence altında yorum olmayan başlıkların kullanıcılar tarafından silinmesine imkan verilebilir. Çok uğraştırıcı, emek isteyen bir geliştirme/ekleme de değil üstelik bu. Öneri olarak sunduğumu farzedebilirsiniz.

Herkes dikkat etmeyecektir elbet ama en azından hassas birkaç kişi sizin moderasyon yükünüzü de kendilerini denetleyerek azaltabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…