Üst Düzey AMD Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ninova

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskisehir, Turkey
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar sistem nasıl ben eksiksiz olduğunu düşünüyorum garanti alacağım. Eksiklikleri bildirirseniz sevinirim.

Bu arada su an ki kullandığım pcde windows 8.1 vardı ama ses kartından dolayı xp yükledim hem oyunlarda biraz daha fazla performans veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bomba gibi sistem, o parayla İntel toplardın. Paran çok az olsaydı AMD toplardın.Hem anakartın ses kartını kullanabilirsin, üst düzey bir sistem birkaç ay sonra para biriktirip daha iyi ses kartı alabilirsin.

Herkes Intel öneriyor ben anlamıyorum AMD bu kadar kötü mü su an ki sistemim intel ama öyle ağam şağam özelliğini görmedim

Herkes Intel öneriyor ben anlamıyorum AMD bu kadar kötü mü su an ki sistemim intel ama öyle ağam şağam özelliğini görmedim
Bir kaç ay sonra da ses kartı alabilirsin. Anakartın ses kartıyla idare edebilirsin.

Neyse sağ ol AMD'den şaşmayı düşünmüyorum.

Oyun demek GPU'nun teknolojik gücü demek. CPU, Anakart ve Ram bundan sonra gelir. SSD veya HDD ise oyunun sadece yüklenme hızına etki eder. İ3-4150 veya FX-6300 alırsanız takılmadan her oyunu oynarsınız. Amaç render veya resim işleme olup CPU gücü istiyorsa işlem değişir...

Almışken 1 kerede almak istiyorum birazda hız tutkunuyum amaç oyun Ama sırf oyun için alıyorum diye 9590 ı bırakmak zor geliyor

İntel'in mimarisi, amd'den çok üstün. 3000 TL üstü sistemlerde intel'den şaşma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…