Satılık Üst düzey bileşenler

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Laptopa geçmek istediğim için gözüm gibi baktığım üst düzey sistemimi ve monitörümü satıyorum.

Sapphire RX 6900 XT Toxic Gaming Edition (fiyatı düştü) 14.500 son fiyat.

Corsair Dominator Platinum RGB 4x8 3600 MHz CL18 (3733 MHz CL14 OC olabiliyor, 2x8 olarak da satabilirim.)

MSI MEG X570 Ace (kusuru vardır o yüzden zaten uyguna bırakılacak, iletişime geçin)

Corsair MP600 1 TB,

Arctic Liquid Freezer II 360 ARGB 2950 TL minik pazarlık.

Lian Li O11D XL ROG Edition,

LG 27GP83B-B,

Cooler Master PCI-e 3.0 dikey ekran kartı aparatı,

1X SilverStone airblazer 120r,

Corsair RM850X 2018 versiyon.

Fiyatlar ve diğer bilgiler için DC hesabı üzerinden ulaşınız.

DC: Fortron#1111

Ankara içi elden teslim veya şehir dışına alıcı ödemeli kargolama seçenekleri mevcut. Sadece kargonun ucuz gelmesi için istenirse temsili Param Güvende açabilirim.

Son düzenleme:
İyi Sosyaller. Laptopa geçmek istediğim için gözüm gibi baktığım üst düzey sistemimi ve monitörümü satıyorum.

Sapphire RX 6900 XT Toxic Gaming Edition,

Corsair Dominator Platinum RGB 4x8 3600 MHz CL18 (3733 MHz CL14 OC olabiliyor, 2x8 olarak da satabilirim.)

MSI MEG X570 Ace (kusuru vardır o yüzden zaten uyguna bırakılacak, iletişime geçin)

Corsair MP600 1 TB,

Arctic Liquid Freezer II 360 ARGB,

Lian Li O11D XL ROG Edition,

LG 27GP83B-B,

Cooler Master PCI-e 3.0 dikey ekran kartı aparatı,

3X SilverStone airblazer 120r,

Corsair RM850X 2018 versiyon.

Fiyatlar ve diğer bilgiler için ulaşınız.

DC: Fortron#1111

Ankara içi elden teslim veya şehir dışına alıcı ödemeli kargolama seçenekleri mevcut. Sadece kargonun ucuz gelmesi için istenirse temsili Param Güvende açabilirim.
Fiyat?

Son düzenleme:
Hocam anladığım kadarıyla parça parça satıyorsunuz. Kendi ekran kartımı satıp 6900xt'ye geçmeyi düşünüyorum. Fiyat verirseniz ona göre DC üzerinden ulaşabilirim.

Hocam anladığım kadarıyla parça parça satıyorsunuz. Kendi ekran kartımı satıp 6900XT'ye geçmeyi düşünüyorum. Fiyat verirseniz ona göre DC üzerinden ulaşabilirim.

Evet parça parça satıyorum. Konu üzerinden fiyat vermiyorum. Verdiğim DC adresi üzerinden ulaşabilirsiniz bilgi için.

Kasa, anakart, SSD ve işlemci satıldı.

PSU ve fanın biri satıldı.

Ekran kartı 15.200'e düşmüştür, pazarlık vardır.

Son düzenleme:
Aklınızdaki fiyat nedir? Herhangi bir fiyat biçmedim. 1100 TL'ye almıştım.

Şu an piyasasını filan hiç bilmiyorum sıfır var mı yok mu? Hiç takipte etmedim aklımda bir şey yok. Uygun olursa almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı