Üst Düzey Custom Klavye yapmak

SPR 75 yerine Monsgeek M1 veya M1W daha iyi bir seçenek olur diye düşünüyorum. Ayrıca Akko ve Gateron da bazı konularda birbirinden iyi denilebilir. İkisinin de güzel switchleri var. Tam manasıyla karşılaştırmak saçma olur.

Wooting'in olayi custom klavye degil ki. En hizli tepki suresine sahip olmasi.

Su videoda rapid trigger ozelliginin direkt karsilastirmasi var merak edenler icin.
Rapid trigger sadece Wooting ve Ss'de yok ki hocam. Ve fiyatları aşırı fazla. Ss 2023'ün kasası güzel olsa belki alınabilirdi ama işte biraz saçmalık. Wooting desen Türkiye'de 6-7k vergi çıkıyor. Alternatif markalara yönelmek mantıklı olur diyebiliriz ama Akko kesinlikle alternatif bir marka değil. Piyasadaki iyi markalardan.

Wooting güzel ürün fakat fiyatını hak etmediğini belirttik sadece hocam. Yani en azından bizim ülkemizdeki fiyatını hak etmiyor diyebilirim. Ayrıca benim amacım konfordan pek fazla kayıp yaşamadan en iyisine geçebilmek. Reddit'te Wooting TKL haberleri dolanıyor. Bakalım öyle bir şey çıkarsa yurtdışına çıktığımda almayı deneyebilirim. @221420

SPR75 yeni çıkmış o sebeple söyledim ama dediğim gibi bu konuda bilgim ve tecrübem yok. Biraz öğrendikten sonra tamamen custom veya hazır güzel bir set çıkarsa ona yönelebilirim.
@Güllaç

Videonun tum amaci zaten rapid trigger olayinin uygulanisindaki farki gostermek steelseries, razer ve wooting arasindaki. Razer'dakinin digerlerine kiyasla daha kotu oldugunu gorebilirsin izlediysen. Ayni sey diger markalar icin de gecerli olabilir yuksek ihtimalle.

6-7k vergi nasil cikiyor onu anlamadim ben. 4371₺ klavyenin kendisi tutuyor, 4856₺'ye cikiyor pbt doubleshot keycap secersen. Kargo ucreti 587₺. Vergi + kargo dahil 7-7.5k tutar bu urun.

@221420 Razer sizi duydu mu ne oldu hocam dün optic v2 switchli Huntsman v3 Pro ailesini tanıttı. Çok daha iyi bir rapid trigger ve Blackwidow v4 %75 gibi tok bir ses vaad ediyor. Wooting %60 boyut olması ile günlük kullanımda zor olabilir.

@Güllaç Siz ne diyorsunuz hocam Huntsman V3 Pro ailesine. Reddit'te Blackwidow v4 %75 alanların bir çoğu rapid trigger için iade edeceklerini söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…