Üst Düzey Ekran Kartı Seçimi

kaansamil

Kilopat
Daha fazla  
Bütçe açısından fazla takıntı değilim ama 5 10 FPS için de pek kazık yeme niyetinde de değilim. Uzun ömürlü ve performanslı bir ekran kartı düşünüyorum f/p ürünü olmalı bir de. İşte bu koşullarda araştırdım kartları. İndirgediğim kartlar şunlar gtx 970, r9 390, r9 390x aralarında oynayan FPS kaç olur? Hangisi alınmalı? Hangisi fiyatına göre daha iyi performans veriyor yardımcı olursanız sevinirim. Bir de marka olarak msi mi asus mu tercih edilmelidir?

Bu konuda çok bir bilgim yok. Fakat bu videonun size çok yardımcı olacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Msi gtx 970 tavsiye ederim

Eğer saydığın kartlar dışında üst düzey bir ekran kartı istiyorsan GTX 980Ti önerebilirim.

1080p için R9 390 , 1440P için R9 390X.
Çözünürlük kaliteleri fpsyi etkiler ne kadar yüksek çözünürlük okadar az fps demek biliyorsundur. Şimdi bu mantıktan gidince 1440 p de iyi performans aldığın kart 1080 pde daha iyi performans almaz mı?

Msi gtx 970 tavsiye ederim
Sebebini söylemen iyi olur. Mesela msinin asusa göre üstün özellikleri ve gtx 970 in 3.5 0.5 gb olarak çalışıp fiyatını vermeyen bir mödülde olmasına rağmen ne gibi bir avantaj sağlar r9 390 lara karşı?

Burdaki ekran kartlarının parasını geçmemeli 2000 tlyi geçmemeli. İstediğim temel unsur fps farkını fps farkının fiyata etkisini açıklamanızdan ibaret onun dışında markaların üstünlüğünü merak etmekteyim.

Ben açıklıyayım hiç bir avantajı yok sadece fanboyluk asillik peşindeler oysa ki r9 390x'in yanından bile geçemiyor gtx 970.
Diğerini de şöyle düşünebilirsin şuan 3 kartta 1080p de her oyunu ultrada oynatırken r9 390x şuan 1440p'de de ultra oynatıyor.
Fakat şu var 2 3 yıl sonra gtx 970 high performansa düşerken 1080p'de r9 390x hala ultrada kalır.

Bence siz kendiniz ufak bir araştırma yapın benchmarklara bakın öyle gelin çünkü biz ne desek farklı farklı sorular soruyorsunuz.

Valla mantıklı konuşmuşsun. R9 390 ile 390x sürümü arasındaki farkı ve markalar arasındaki farkıda açıklarsan sevinirim

Bence siz kendiniz ufak bir araştırma yapın benchmarklara bakın öyle gelin çünkü biz ne desek farklı farklı sorular soruyorsunuz.
Ben farklı soru sormadım siz konuda sorduğum bütün sorulara cevap vermemişsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…