Bilgisayar kasama fan alacagim. Sessiz ve iyi bir performansa sahip olmasini istiyorum. Bu ikisi beraber olmayacagi icin butcemi arttiriyorum. Simdi deger mi diyeceksiniz, benim icin deger. sıcak bir yerde yasadigim icin oyunda ve bosta PC'yi yanmadan ayakta tutmali. Performansli ve uzun omurlu olmasinin yani sira sessiz de olmali. Kasa yani basimda ve her zaman calisacagi icin kafamda agri yapmamali. Laptop fanindan biktigim icin kasaya geciyorum. Kullandigim kasa NZXT H5 Flow RGB bu kasayi begeniyorum ama keske bir tik buyugu alsaymisim diyorum. Sitelerinde paylastiklari bilgiye gore 3 tepe 3 asagi yapamiyorum.
Front 3 X 120 mm / 2 X 140 mm (1 X F360 RGB Core case version included)
Top 2 X 120 mm / 2 X 140 mm
Bottom 2 X 120 mm
Rear 1 X 120 mm (1 X F120Q case version included)
Benim sorularim bu noktada basliyor. 3 top 3 bottom yapamaz miyim? 3. vida koymadiysalar 3 tane bitisik alip ilk iki tanesini vidaleyip sonuncuyu vidalamasam saglam bir sekilde durur mu ust taraf? Yine ayni taktigi alt tarafa uygulasam 3x120 olacak sekilde ne gibi problemler cikar. Yine alt tarafa 2 tane takacaksam 2x140 yapsam vida uygunsuzlugundan mi kaybedirim? Burada bazi linkler birakacagim. Bunlar almayi dusunduklerim ama icerik ve boyut olacak mi bilmiyorum. TR de genellikle rulman, RPM ve CFM ozellikleri belirtilmiyor.
corsair noctua noctua noctua noctua corsair corsair noctua nzxt kasa bilgisi
corsair corsair vatan vatan vatan