Üst düzey PC toplama için öneri

Bütçe
16000

Turgut Köse

Femtopat
Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
10
Arkadaşlar yeni bir PC toplaycağım fiyatı 16000 TL. Bazı tereddütlerim ve kararsızlıklarım var örneğin ekran kartı olarak 2060 Super takmayı düşünüyorum ama marka konusunda kararsızım.
Örneğin INNO3D ile Gigabyte markaları arasındayım içimde INNO3D almak var çünkü hem daha uygun hem de herkeste olmayan bir kart istiyorum bunun yanında INNO3D ülkemizde çok yaygın değil bir sorunla karşılaşırsam nerede çözebilirim bilmiyorum.

gigabyte.PNG


inno3d.PNG


Size topladığım PC'nin tam listesini atayım şimdi.

sinerji.PNG


itopya.PNG


Arkadaşlar daha uyguna geliyor diye 2 farklı siteden topluyorum görüş ve önerileriniz varsa herkese açığım lakin ben olsam bunu takmazdım şunu takardım muhabbetlerine girmeyi pek sevmiyorum anlayışınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı