İmzamdaki sistemi satıyorum. Bileşenleri farklı yerlerden aldım. Yurtdışı hiçbir ürün yoktur. Hepsinin kutu ve içerikleri tamdır. Sisteme gözbebeğim gibi baktım. Resimlerden de anlayabilirsiniz... Parça satışı vardır. Tek alacaklar için fiyatlarını karşılarına yazdım.
Minimum 3 parça alana azda olsa indirim yaparım. Başka türlü indirim mevcut değildir. Kasayı komple alana Window 10 Pro OEM key hediyemdir. Teşekkürler...
Monitoru ne zaman almistiniz ve ne kadar garantisi kaldi?
Monitorun birkac fotografini atabilir misiniz ayrica herhangi bir hasari veya cizigi falan var midir?
1000 tl teklif verebilirim monitor icin.
Monitoru ne zaman almistiniz ve ne kadar garantisi kaldi?
Monitorun birkac fotografini atabilir misiniz ayrica herhangi bir hasari veya cizigi falan var midir?
1000 tl teklif verebilirim monitor icin.
Usta baktımda garanti kağıdını bulamadım. Ama aldığım tarihi hatırlıyorum, 2016'nın temmuz ayında Vatan'daki indirimden faydalanıp almıştım. 6 aylık daha. En ufak bir çizik, ölü pixel, gölge vs. gibi sıkıntısı yoktur. Arkasında jelatini dahi duruyor. (O konuda çok hassas biriyim) Resim için: 05365212792 telefon numarama WhatsApp'tan yaz gönderirim. Ayrıca 1300 TL' den aşağıya veremem...