Üst katta internetim çekmiyor

arass.sevinc

Centipat
Arkadaşlar selam. 2 katlı bir evde yaşıyorum. İnternet sağlayıcım alt katta. Üst katta internetim çekmiyor. Ne yapmalıyım?

Sinyal güçlendiricileri deneyebilirsin. Başka bir modemin daha varsa kablo ile yukarıya köprü kurabilirsin. Ya da direk ethernet kablosunu bilgisayarına çekebilirsin.

Modeminiz antensiz ise modemi yan yatırıp, antenli ise de anteni ya da antenleri yan yatırıp deneyebilirsiniz.

Sinyal güçlendiricileri deneyebilirsin. Başka bir modemin daha varsa kablo ile yukarıya köprü kurabilirsin. Ya da direk ethernet kablosunu bilgisayarına çekebilirsin.
merhaba bu işlemi nasıl yapabilirim? Modem bulabilirim sorun yok ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum

merhaba bu işlemi nasıl yapabilirim? Modem bulabilirim sorun yok ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Bilgisayarın ile 2.modeme lan ya da wifi aracılığıyla bağlan (1.modemle bağlantını kes.). 2. modemin arayüzüne gir ve DCHP serverini kapat(1. modemi hiç kurcalama.), 2. modemin kablosuz internetine daha sonra bağlanabilmen için kablosuz bağlantı ayarlarını yap. CAT6 kabloyu iki modemi lan portlarına tak. Modem 2'nin kablosuz ağına ayarladığın şifre ile bağlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…