Üst kattaki komşumla ortak internet kullanıyoruz. Wi-Fi bağlantısı hiç stabil değil. Bazen 3 diş bazen 1 diş sürekli çekim gücü düşüyor. Online oyunlarda pingden lagdan hiçbir şey yapamıyorum. Sinyal güçlendirici alırsam sorun düzelir mi?
Üst kattaki komşumla ortak internet kullanıyoruz. Wi-Fi bağlantısı hiç stabil değil. Bazen 3 diş bazen 1 diş sürekli çekim gücü düşüyor. Online oyunlarda pingden lagdan hiçbir şey yapamıyorum. Sinyal güçlendirici alırsam sorun düzelir mi?
Dağıtıcı alsan Wi-Fi çekim gücünü artırırsın ama almana değmez çok da etkisi olmaz internet hızı, altyapı, kablolu bağlantı, güzel bir modem; bu 4'ü seni mükemmel yapar.
Eğer başka şansınız yoksa Wi-Fi 6 destekli bir çoğaltıcı almanızı şiddetle tavsiye ederim. Aile binasında yaşıyorum kuzenlerimle internetimi sorunsuz hızdan %12-15 arası feragat ederek paylaşabiliyorum. Dilerseniz ürün önerebilirim.
Eğer başka şansınız yoksa Wi-Fi 6 destekli bir çoğaltıcı almanızı şiddetle tavsiye ederim. Aile binasında yaşıyorum kuzenlerimle internetimi sorunsuz hızdan %12-15 arası feragat ederek paylaşabiliyorum. Dilerseniz ürün önerebilirim.
MERCUSYS ME60X Wi-Fi 6 Menzil Genişletici | AX1500 Mbps | Dual-Band | 1 Gigabit Port | 2 Harici Anten | Access Point | Kolay Ku
www.mediamarkt.com.tr
bütçe olarak karar verip ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Ve bilgisayarınıza mutlaka kablolu bağlantı yapın. Bu arada üst komşunuzun modem modelini internette aratıp wifi 6 destekleyip desteklemdiğine bakın