Üst segment 3000 TL BT kulaklık tavsiyesi

Bütçe
3000
Hocam ne kadar bu işin teknik yanınını bilmesemde alttaki model
20–20000 Hz aralığı değerinde benim attığım ise 4-40000Hz. Şahsen Steelseries in Sony gibi bir ses teknoloisi deviyle yarışacağını sanmıyorum. (biraz fanboyluk yaptım ama :D ) Kulaklıkların tasarımı ve ağırlığa da önemli bence sokakta kullanılabilirlik açısından. Nihayetinde 2 side sizi üzmez ama.

Hocam ne kadar bu işin teknik yanını bilmesem de alttaki model 20–20000 Hz aralığı değerinde benim attığım ise 4-40000Hz. Şahsen Steelseries in Sony gibi bir ses teknolojisi deviyle yarışacağını sanmıyorum. (biraz fanboyluk yaptım ama :D ) Kulaklıkların tasarımı ve ağırlığa da önemli bence sokakta kullanılabilirlik açısından. Nihayetinde 2 side sizi üzmez ama.
İkisi de 40mm sürücü kullanıyorlar bu konuda aynılar. Ve biraz yanlış bilgi vermişsiniz. Yanlış okumamaya dikkat edin insanları yanlış yönlendirmeyelim.
1613654365608.png
Burada gördüğünüz gibi kablolu kullanım ve bluetooth olarak değişiyor. Bluetooth kullanımla SteelSeries ile aynı özelliklerde arkadaş bluetooth ile kullanacak o yüzden ben kablolu özelliklerden bahsetmedim bile.

Attığınız kulaklığın pedleri deriden yapılma. Bir süreden sonra terletecektir. SteelSeries tarafında ise airweawe olarak adlandırdığı bir ped kullanıyor. Aşağıya resmini bıraktım.

SteelSeries
1613654724526.png

Sony (burada ise tamamen deri bir ped görüyoruz ki bu yaz aylarında çok fazla terletecektir.)
1613654864442.png

Daha sonra sonuca gelirsek SteelSeries'in kulaklığı bir tık daha güncel durumda. Bütün bu etmenlerden dolayı SteelSeriesi tercih ederdim ben şahsen. (Bu kadar araştırma ile kulaklığın inceleme konusunu açardım.) 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
@Mithrenon Satın alım yaptıktan sonra haber verirsen veya deneyimlerin ile ilgili bir konu açarsan mutlu olurum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı