Not: Zotac gtx 980 amp omega edition 4GB kendı kullandığım karttır şuan. Performansı r9 280x-290x kartlardan daha düşük bence.
Böyle bi kart yapılırda 256 bit mi yapılır dıyorum hep kendıme. NVIDIA'dan da pek hoşlanmıyorum artık. AMD yenı nesıl kartlarla gerıde braktı nvıdıayı.
Elden satabidigim kartları satacağım. İsteyen arkadaşlarıma vs.
Yine yurdısından Sapphire r9 295 x2 alacagim. Yine 8 gb 1024 bit kendınden sıvı soğutmalı kart. AMD'yı hep sevmişimdir
Almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir. Her zaman giremiyorum ama vaktim oldukça bakarım.
Forumda özel mesaj özelliği yok hatırlatmak istedim. Suistimal edilmesi sebebiyle kaldırıldı. Mail adresi ekleyebilirsiniz.
Kartların durumu hakkında bir bilgi yazmamışsınız resimlere bakamıyorum ikinci el sanırım ne kadar kullanılmış olduğu garantileri devam ediyor mu vs. yazarsanız daha iyi olur.
Çok güzel kartlar, yanlız dikkatimi çekti, neden bu kadar çok ekran kartın var. Alım satım mı yapıyorsunuz acaba ?. Birde nerde oturuyonuz elden satın almak için. İyi satışlar.
400-300 arası ekran kartlarından birine ps3 verebilirim. Kabul et , elinde bir dünya ekran kartı var zaten. Ulaşmak için www.facebook.com/oguzhan.bardakci